brixtr Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 já si nedám pokoj kluci kamoš mi přinesl notas že se mu nenabíjí...hned mi došlo proč má totalně seškvařenou nabíječku..nahodou jsem našel nějakou nabíječku se stejným konektorem ale je ze staryho aceru a tohle je hp je možny to ji použivat? radši se ptam než abych to zapojil a pak to vypalil Citovat
kovy_s Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 můžeš. Ale HPčka měli většinou silnější zdroje , takže nevím jestli ti bude stíhat nabíjet. Citovat
brixtr Odesláno 25. březen 2014 Autor Odesláno 25. březen 2014 neutahne tak hned to vypne ae aspon to naskoči což předtím ani tuk :)takže nova nabíječka dík Citovat
kovy_s Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 Jak je na tom baterka ? Ten slabší zdroj by ji měl alspoň trošku dobít.. Ale bude se asi víc hřát. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 pokud je napeti aspon podobne tak to nevadi, ja nabijeckou od nejakeho adventa nabijel NTB Compaq Citovat
brixtr Odesláno 25. březen 2014 Autor Odesláno 25. březen 2014 ja těch nabíječek měl vic tady a ted sem koukal a s tim konektorem to ani neni od notase od nějakyho pdačka co sem kdysi davno měl jako konektor do ntb strčím...dam a koukam rozsvítí se napajení tak to zkusim zapnout naskoči to ukaže se obrazovka pro vchod do biosu a ende zase se vypne Citovat
kovy_s Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 Co ta baterka ? Když se ti to takhle vypíná , tak to vypadá , že něco s deskou.. Citovat
kovy_s Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 Je tam možnost , že bude špatná i základní deska - raději bych zkusil zdroj se kterým to naběhne do windows a až potom koupil nový zdroj. Citovat
brixtr Odesláno 25. březen 2014 Autor Odesláno 25. březen 2014 tata má hpčko ale nějakej novej i7 procesor ae to by nemělo vadit ne? Citovat
brixtr Odesláno 28. duben 2014 Autor Odesláno 28. duben 2014 Tak jeho nabijecka ma vetsi konektor tak to neprojde ae vsiml jsem si ze kdyz tam dam nabijecku sice uplne na neco jinyho a slabsiho tak se to rzsviti tyrkysove jako by a kdyz to chci zapnout tak zacne ta dioda oranzove blikat Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Hlavne si zkontroluj napeti, at tam neco neodpalis. Jednoducha rada je, ze pokud ma nova nabijecka stejne napeti a stejny nebo vyssi proud, tak ji muzes bez problemu pouzit. Jinak muzes koupit univerzalni treba v alze a pokud by to nahodou nebylo nabijeckou, tak ji muzes do 14 dnu vratit. Citovat
kovy_s Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Hlavne si zkontroluj napeti, at tam neco neodpalis. Jednoducha rada je, ze pokud ma nova nabijecka stejne napeti a stejny nebo vyssi proud, tak ji muzes bez problemu pouzit. Jinak muzes koupit univerzalni treba v alze a pokud by to nahodou nebylo nabijeckou, tak ji muzes do 14 dnu vratit. Vyšší napětí vůbec nehraje roli.. Citovat
MotoMoto Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Od kdy vyšší napětí nevadí? To slyším poprvé. Bacha na to. Citovat
kovy_s Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Notebook si vezme pouze tolik , kolik potřebuje. Citovat
kovy_s Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 A jsi si jistý ? Já jsem jednou dával o dost silnější zdroj - měl asi 22V a asi 6A a notebook chtěl klasiku 19V a 3.42A a normálně to fungovalo Citovat
h4wk3y Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 OMG, hosi, aspon zaklady fyziky.... Ja jsem si takhle nabijel baterku v aute rovnou ze zasuvky a nevadilo to Neee, vyssi napeti opravdu vadi.... nerikam, ze pul voltu, volt notas zabije, ale ale.... jeden to preziju a druhej uz ne... Citovat
MotoMoto Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Nezaměňovat volty a ampéry. Přístroj si vezme kolik potřebuje, ale ne v napětí, ale v proudu. Takže když bude zdroj silnější, tedy má více amper, tak to nevadí, ale kduž zapojíš žárovku pro napětí 12V na 230V tak asi dlouho nevydrží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.