LaHab Odesláno 19. září 2005 Odesláno 19. září 2005 Zdravím, v pátek v noci jsem při úparkování v úzké uličce přehlédl 20 cm vysoký plůtek z kovového prutu a mám na předku několik tenkých odřenin na bílou podkladovou barvu. Prosím o radu, co s tím mám dělat, jestli mi to rozleští v servise (za kolik), užít nějakou pastu, která o zatáhne, koupit tyčinky a zatlapat to tím...? Předem díky za každou radu, docela mě to stolicuje, mám to auti rok, je to moje první nové auto a teď jsem ho pokřtil.... Citovat
michal 206 Odesláno 19. září 2005 Odesláno 19. září 2005 po roce to je dobry..., ale kdyz to nevidime, je tezko radit jak moc je to hluboke, az na jakou vrstvu. rozlestit se to da celkem dobre, ale nesmi byt ryha hluboka. od dratu by byt nemusela, jinak te muze cekat lak celeho narazniku s pastama ti neporadim, ja pouzivam colgate TOTAL zajed tam, kde jsi to koupil a oni ti ihned reknou co s tim, jestli doretusovat pezotackou tuzkou (tusim, ze 600,-), rozlestiti, nebo laknout. jinak modra poseidon/recife je na slunci moc pekna, taky jsem ji kdysi chtel Citovat
pytlak5 Odesláno 19. září 2005 Odesláno 19. září 2005 myslim ze rozlesteni nepomuze, to se pouziva jen na skrabance pod kterymi jeste barva zbyla, s retusi nemam osobni zkusenost ale jakonovy lak to urcite vypadat nebude, vidim to na novy lak. V kazdem pripade se to chce zeptat borcu co to delaji Citovat
LaHab Odesláno 20. září 2005 Autor Odesláno 20. září 2005 ... ale já to mám ještě v záruce, to znamená to nechat udělat u Peugeotů? Kde byste mi poradili nejlepší PUG servis v Praze? Citovat
Driver Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 No nejjednodušší a nejlevnější je nejdřív zkusit to rozleštit, kup Tempo (prodávají i na metalízy) a pomocí houbičky to zkus rozleštit. Citovat
Tommy306 Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 do origo Peugeotu bych určitě nejezdil, záruka nezáruka zadarmo ti to určitě neudělají spíš si najdi nějakou slušnou autolakovnu a nech si to stříknout ...nedovedu si představit na jakým je to místě, ale třeba ani nebude nutný stříkat celej nárazník, ale jen kousek, když nebude vidět přechod Citovat
pytlak5 Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 nojo, jestli je to metaliza tak poradne machr to dokaze pristriknout a pak rozlestit Citovat
Ráďa Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 nevím,co chcete na metalíze rozleštit Tempem.Nerozleštíte nic,jenom sedřete na hadr trochu laku!Jestli to máš hluboko až na plech,nebo na plnič(na bílou barvu)budeš to muset nechat přestříkat bohužel něco to stojí. Citovat
wmarcus Odesláno 20. září 2005 Odesláno 20. září 2005 pokud to máš škrábnuto až na bílý podklad tak to bude na sto procent až na základ takže v tomto případě ti žádné rozleštění nepomůže a jestli chceš ušetřit co nejvíce tak retuš,ale musíš se zas na druhou stranu smířit,že to nebude nic moc nebot nikdy tak metalýzu nenaneseš jak pistolí.Takže nejlepší cesta k úspěchu je ,jak tu už někdo zmínil, navštívit lakovnu kde ti to mohou vskutku provést jen do rozstřiku a zde jsou dvě jediné možnosti provedení 1:roztřik metalýzy i laku nebo 2:rozsřik metalýzy a lakem polít celý nárazník varianta 2 je lepší. Ale každopádně to chce vidět .Jedna lakovna kde ti to udělaj max. 1500,- 775/058660 Citovat
LaHab Odesláno 22. září 2005 Autor Odesláno 22. září 2005 Nevíte jaký je kód nebo cena těch korekčních tyčinek? Citovat
Tommy306 Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: LaHab Nevíte jaký je kód nebo cena těch korekčních tyčinek? cena je kolem 100-200,- ale vypada to pak blbe. na audinu jsem si nechal podle kodu namichat decku barvy a steteckem jsem pak zatrel drobne skrabance od kaminku apod ale bylo to docela dost poznat, hlavne cim svetlejsi barva tim vic je to videt. kod barvy by mel byt na stitku kterej je v kufru jestli se nepletu...ale radsi si nech namichat barvu do spreje (do 250,-)a strikni si to, aspon ten kousek pres ty skrabace, bude to lepsi nez korekcni tycinka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.