Charlie 1 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Platit...a za někoho jinýho...to snad neeee..jinak charlie to co píšeš je teorie praxe je o dost jiná..a co jen občas zaslechnu jedním uchem je fakt k blitííí..a polepování je to poslední.. Praxe je taková jak píšu.... 1.nemám důvod si vymejslet 2.byl jsem na dost exekuci 3.byl jsem i u par vylucovacich žalob.... Takže to je z praxe,teoreticky o tom mluvis možná ty co jsi slyšel z doslechu...
koblih69 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Chlape tak tobě není pomoci.. ségra má 18 nebo 19 ani nevím ....ty voe...sorry, ale nevědět takový celkem zásadní informace.. Jsi mě rozesmál, když se mě někdo zeptá kolik mi je tak začnu tápat kterej je rok, pak ve kterým jsem se narodil a pak začnu počítat... věk kluka vím proto že jsme teď vyplňovali přihlášku na VŠ a u holky bych to musel nějak odvodit. Manželka je o půlroku starší a tak to se da taky odvodit... ale nepamatují si ani svůj věk takže nechápu v čem vidíš problém :D:D [upravil dne 18/3/14 12:37 od koblih69]
venomcz Odesláno 18. březen 2014 Autor Odesláno 18. březen 2014 díky za tvůj příspěvek že v tom nejsem sám někdy se mi stává že když něco vyplňuju že se zamyslím jestli mi je opravdu tolik kolik mi je
rgot Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Vidíš já su rok výroby 69 a styděl bych se za to kdybych to nevěděl...ale co všichni nemůžou vědět vše..každýho zajímá něco... jo ty to 69 tam máš proč..
venomcz Odesláno 18. březen 2014 Autor Odesláno 18. březen 2014 no vidíš , já 92 a jsem blbější jak ty
rgot Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 proč bys měl být blbější..já nemám patent na rozum ani bych ho nechtěl..
koblih69 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Vidíš já su rok výroby 69 a styděl bych se za to kdybych to nevěděl...ale co všichni nemůžou vědět vše..každýho zajímá něco... jo ty to 69 tam máš proč.. použij hledání všechno už tu bylo 69 je moje oblíbená sexuální poloha, nemá to s mým datem narození co dělat. Čísla jsme si velmi dobře pamatoval až do roku 93 - tedy do roku mé svatby. Kvůli svatbě mi změnili rodné číslo a od té doby se ve mě něco zaseklo a čísla si prostě nepamatuju. S plynoucím časem se to mírně zlepšuje (i teď s učení do školy). Ano nevím kdy mám svátek, a nevím jeslti jsem se narodil 29 nebo 27, ale já to stejně neslavím tak je mi to buřt A okolí si myslím, že si dělám legraci.
rgot Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Na rozdíl od tebe mám jiný zájmy než něco někde hledat...sorry ale HLEDAT NEBUDU...a nebudu sem dávat ani blbovinky ve stylu smajlíků ..jasně máš tu milion příspevků tak tě tu lidi berou...a tvý polohy mě teda fakt nezajímají :cool:..
rgot Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 proč..že nešlapu s davem a dovolil jsem si napsat vlastní názor.. i když mám jen cca 250 příspěvků za zhruba 7 roků.
Michal-OL Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Čau, hele řeknu ti jeden chyták který poradil právník mému \"rádo by bratrovi\". Když ti zazvoní exekutor u baráku a bude se domáhat že chce dovnitř že má příkaz k exekuci, no tak ho do baráku nepustíš. Má to jednoduché vysvětlení, příkaz k exekuci je k zabavení majetku o tom žádná, ale druhý špek o kterém málokdo ví a exekutoři na toto hřeší je že krom tohoto, aby ti mohli vlízt do baráku tak MUSÍ mít i soudní povolení ke vstupu, což nikdy nemaj protože to trvá i několik měsíců. Toto není z mé hlavy ale od právníka co se tímto zabývá resp.exekuční právo a insolvenční právo, takže info z první ruky. Z vlastní zkušenosti to mám ověřené, když exoš naháněl brachu u mě, sousedi tvrdili že u mě býva ale ono ho.... zavolal jsem před nima právníkovi a ten mi řekl toto, já jsem mu to řekl, a ještě chvíli blbnul s tím že zavolá četníky a když je zavolal a přijeli tak jsem i jim sdělil totéž a všichni v klidu odjeli s kecama jak jsem toto mohl vědět. Nechal jsem to bez komentáře a v klidu zavřel dveře.
Charlie 1 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 to je pěknej blábol,exekutor má při výkonu rozhodnutí právo vstupovat do míst kde provádí exekuci,může zavolat i zámečníka ,aby otevřel byt a v tom bytě nemusí být nikdo přítomen,stačí když tam bude nezúčastněná osoba tj.policie nebo městská policie... http://www.pravnisebeobrana.cz/exekuce-jak-reagovat tímhle blábolem to je zas jedna paní povídala...kdyby to takhle udělal každej tak by na to musel soud vydávat povolení??? při výkonu exekuce mají větší pravomoc vstupovat do bytů než PČR....
Michal-OL Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 No já si to bohužel prožil no,takže to není jedna bába povídala.... Každý sám svého sobě sám :-) [upravil dne 18/3/14 17:16 od Michal-OL]
Charlie 1 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Ok tak si narazil na exekutora,kterej byl nováček nebo neznal svý pravomoce... exekutor přijde,ukaže ti papíry...a pokud ho nepustiš do bytu,domu tak si zavolá na spolupráci PČR nebo měštaky a jde dovnitř,pokud na něj šáhneš máš to ještě +BONUS útok na veřejnýho činitele a PČR tě pokud ho budeš napadat,tě zadržet a odvezt k nim,pokud ho nějak zmasakruješ
Michal-OL Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Ok tak si narazil na exekutora,kterej byl nováček nebo neznal svý pravomoce... exekutor přijde,ukaže ti papíry...a pokud ho nepustiš do bytu,domu tak si zavolá na spolupráci PČR nebo měštaky a jde dovnitř,pokud na něj šáhneš máš to ještě +BONUS útok na veřejnýho činitele a PČR tě pokud ho budeš napadat,tě zadržet a odvezt k nim,pokud ho nějak zmasakruješ Možné to je,a je fakt že je to pár let už taky, takže se omlouvám za chybné info.
Charlie 1 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 JO v pohodě tak jsem to nemyslel,spíš aby to Venomcz tak nepraktikoval a nedostal se zbytečně do problému nebo se nedej bože někde nepral.... pokud si je jistej že tam dotyčnej je ,tak tam půjde;)
OK406 Odesláno 18. březen 2014 Odesláno 18. březen 2014 Exekutor by měl mít věrohodným způsobem zjištěno, že zde dlužník opravdu bydlí. Je pravdou, že v současné době mají exekutoři větší pravomoce než PČR a zneužívají toho! Jsou skoro všemocný a beztrestní!!! Jinak hejska ségry vypakujte co nedříve:bacha:bacha:bacha! Pak stačí, aby Vám sousedi potvrdili, že v daném místě nebydlí!!!
venomcz Odesláno 19. březen 2014 Autor Odesláno 19. březen 2014 jojo dneska je kmenová rada , tak jsem zvědavý co nám řekne :-))
punkac Odesláno 19. březen 2014 Odesláno 19. březen 2014 no snad to sestra pochopí, že se jinak s tímto chlapem a i \"svým\" přístupem žene do záhuby a může do ní stáhnout i ostatní lidi, které má ráda..... Ono může být velice brzo pozdě - pak sice bude říkat:\"Kdybych já kráva vás poslechla\", ale to už vám všem bude houby platný..... Držím palec napiš, jak to dopadlo
venomcz Odesláno 19. březen 2014 Autor Odesláno 19. březen 2014 to jí říkáme pořád . Budou akorát živořit . Má půjčky na několik let snad na 10 ještě . A s jeho přístupem k práci a všemu . No čekám ten den kdy ji blikne v hlavě . Mladá a blbá. Napíšu , dík
Recommended Posts