thc Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Takže Mám novou funkční stahovačku (stará byla všelijaká) A problém trvá. Okno jezdí pouze dolu.Řidičovo je v pohodě,ale u spolujezdce pouze dolu. Na konektoru když měřím tak se polarita normálně mění a když to na stahovačce přehodím tak i vyjede. Je možné že ta stará stahovačka \"odšlehla\" něco v řídící jednotce oken? Respektive, má to někde nějakou řídící jednotku a kde? Díky za info. Tomáš Citovat
oddie Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Tak si přijeď vyzkoušet ještě ovladače, mám je tady v krabici... Citovat
krtek 2 Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Toto som riesil na 306-ke a bol tam prelamany kabel v priechodke (z dveri do interieru) Citovat
thc Odesláno 16. březen 2014 Autor Odesláno 16. březen 2014 no ale mě to přímo na tom kabelu u stahovačky polaritu mění,ale chodí to jenom jedním směrem. Jako kdyby ta druhá polarita byla \"slabá\" Je k tomu někde nějaká jednotka? Nebo to chodí jenom pomocí těch přrpínačů? Diky Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 co to máš za auto_ dej si do podpisu motorizaci,rok,mux nebo nemux takhle se to obecně blbě radí.... Citovat
thc Odesláno 16. březen 2014 Autor Odesláno 16. březen 2014 je to 406 combi, 8ELFYE ,1.8, 81 kw,r.v10/98- vše dle techničáku Citovat
oddie Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Podle mě na pravé straně jen těmi přepínači. Kdysi jsem i dal oměřením dohromady schéma toho ovládání vpravo, je to celkem jednoduché zapojení, akorát už nevím, kde to mám. Zkus nejdřív jiné přepínače, jsou jen na konektoru. Citovat
thc Odesláno 16. březen 2014 Autor Odesláno 16. březen 2014 Tlačítkem to nebude. Zkoušel jsem ho proměřit,a o.k. Nefunguje to ani z tlačítka spolujezdce ani od řidiče. Respektive z obou jen dolu. Citovat
oddie Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Stav se, zkusíme prohodit oba ty ovladače za jiné a budeš mít jasno, jestli je to v nich nebo ne. Klidně ti je na to půjčím, je to jen jeden šroub. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.