Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj potřebuji od někoho poradit,spustil jsem diagbox V5.02 a po vyhledání připojení k internetu to pomě chce nějaké ověření identity,je to něco z toho co jsem si měl opsat při instalaci nebo je to něco jiného ,díkyza odpověd

Odesláno

a ešte jedna vec či máš v poriadku zásuvku. (ja som mal raz problém všetky ostatné autá mí išli moje nie. =( a nechápal som prečo nakoniec to bola vypálená jedna poistka v motorovej časti, už bohužiaľ neviem ktorá to bola) ale vymenil som a zrazu diagnostika s autom pracovala.:papa

Odesláno

Rozdiel medzi Diagbox a pp2000 , lexiou je ten ze diagbox sa da spustit aj bez interface . Ked chces pripojit auto potom pise nejaku hlasku. Mas nainstalovany ovladac k interface?

Odesláno

najskor nech skusi ine auto:P, tym sa vyluci par moznosti a je to najrychlejsia skuska, potom sa pozrieme co tam zadava a nakoniec napise ako to instaloval - ja som to instaloval pred mesiacom snad si to este pamatam :aut:D (pokial mas WIN XP SP3 tak to musi ist :mrk )

Odesláno

aha.... ja som to neskusal tak snad je tu niekto kto to na win 7 spustil, zatial som cital len o neuspesnych pokusoch (dokonca ani cez virtual PC som nepocul, ze by to niekomu bezalo...) :myslim

Odesláno
aha.... ja som to neskusal tak snad je tu niekto kto to na win 7 spustil, zatial som cital len o neuspesnych pokusoch (dokonca ani cez virtual PC som nepocul, ze by to niekomu bezalo...) :myslim

Mě to ve Virtual Boxu běželo v pohodě. :papa

Odesláno

ovladače si to stahlo když jsem pichnul USB do notasu a votočil klíčkem do první polohy.

a piše to presně toto:Přístup ke komunikační kartě vozidla není mozny,

když máčknu cerveny križektak to piše výstraha a problém s přístupem k udajum

Odesláno

pp2000 a lexiu som aj ja rozchodil cez virtualbox , len diagbox je viac narocny na procesor a pamat tak som to neskusal .Ja mam acer 751h s 2g ram a proc 1200 a start diagboxu 6.1 mu trva hodne dlho. Preto som to neskusal cez virtual box.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...