Dark69 Odesláno 20. duben 2014 Odesláno 20. duben 2014 Myslíš jako automatické rozsvěcování světel? A v čem by to mělo dělat problém? Když jediné v čem se to liší je sepnutí čidla na páčce blinkru. Ano automaticke zapinanie svetiel, ja si myslim ze problem bude v tom COME v packach ci ako to sa vola... Aj my sem tam hapruje smerovka tak preto to neriesim a svetla v noci radsej zapinam rucne Citovat
Tony Stark Odesláno 20. duben 2014 Autor Odesláno 20. duben 2014 Mě ale nic nehapruje a ten pokles je i při ručním (mechanickém) zapnutím světel. Ale počasí se umoudřilo, tak se v tom hrabu skoro každý den. Citovat
caraxx Odesláno 20. listopad 2014 Odesláno 20. listopad 2014 Nevím jestli je to ještě aktualní. Každopádně jsem zjistil, že u mně to bude dělat asi spínač (relátko) větráku na 3,4 to občas problikává na 1 nic, 2 mi nefunguje. Už jsem to nechal 4 x opravovat a vydrží to max. jednu zimu. Budu se muset na to juknout protože životnost žárovek mi rapidně klesla. Citovat
pecino Odesláno 20. listopad 2014 Odesláno 20. listopad 2014 (upraveno) U Fabií bývá problém s elektrickým servem, má dost velký odběr a taky houpe napětím. Mě to dělá i 307 když jedu pomalu a točím volantem. Nejvíce pohasnou když dojdu volantem na doraz. 2 Tony Stark: čím to bylo nakonec? Upraveno 20. listopad 2014 uživatelem pecino Citovat
Tony Stark Odesláno 20. listopad 2014 Autor Odesláno 20. listopad 2014 Nevím, protože než jsem se do toho pustil, zradilo mě koleno a během toho byla nutná jíná práce ale co nejdřív se do toho pustím. Ale altík, baterku a kostry jsem vyloučil, jelikož jsem je prolezl a měnil uhlíky a vše v pořádku ale toto se děje i při vypnutém ventilátoru (manuální klimatizace). Citovat
Tony Stark Odesláno 9. prosinec 2014 Autor Odesláno 9. prosinec 2014 Tak jsem zase pokročil, dneska jsem vymontoval altík, nasadil z jiné 1.6 natočil a byl chvíli klid ale pak to zase začlo. Ale divné, je že to pozoruju jen při vyšších otáčkách, kdy by měl motor dávat nejvíce užitné hodnoty/výkonu. Tak jsem měřil a měřil a potřeboval bych vědět kolik by měl dávat/vytvářet/regulovat proudu? Hledal jsem v serviceboxu a nenašel jsem ale hodnoty nebyly konstantní, spíše horská dráha. Citovat
lacoceco Odesláno 10. prosinec 2014 Odesláno 10. prosinec 2014 (upraveno) Tony , mal som pred 307mou 406ku, presne tie príznaky čo ty , ja som mal v alternátore poodpalované medené lisované spoje, vo vinutí, ale dalo sa to opraviť, napíš potom čo si našiel, zaujíma ma to , pekný deň Upraveno 10. prosinec 2014 uživatelem lacoceco Citovat
lacoceco Odesláno 10. prosinec 2014 Odesláno 10. prosinec 2014 http://www.peugeot-club.com/topic/90731-alternator/page-2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.