Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Myslíš jako automatické rozsvěcování světel? A v čem by to mělo dělat problém? Když jediné v čem se to liší je sepnutí čidla na páčce blinkru.

Ano automaticke zapinanie svetiel, ja si myslim ze problem bude v tom COME v packach ci ako to sa vola... Aj my sem tam hapruje smerovka tak preto to neriesim a svetla v noci radsej zapinam rucne :)

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Nevím jestli je to ještě aktualní. Každopádně jsem zjistil, že u mně to bude dělat asi spínač (relátko) větráku na 3,4 to občas problikává na 1 nic, 2 mi nefunguje. Už jsem to nechal 4 x opravovat a vydrží to max. jednu zimu. Budu se muset na to juknout protože životnost žárovek mi rapidně klesla.

Odesláno (upraveno)

U Fabií bývá problém s elektrickým servem, má dost velký odběr a taky houpe napětím. Mě to dělá i 307 když jedu pomalu a točím volantem. Nejvíce pohasnou když dojdu volantem na doraz.

2 Tony Stark: čím to bylo nakonec?

Upraveno uživatelem pecino
Odesláno

Nevím, protože než jsem se do toho pustil, zradilo mě koleno a během toho byla nutná jíná práce ale co nejdřív se do toho pustím.

Ale altík, baterku a kostry jsem vyloučil, jelikož jsem je prolezl a měnil uhlíky a vše v pořádku ale toto se děje i při vypnutém ventilátoru (manuální klimatizace).

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem zase pokročil, dneska jsem vymontoval altík, nasadil z jiné 1.6 natočil a byl chvíli klid ale pak to zase začlo. Ale divné, je že to pozoruju jen při vyšších otáčkách, kdy by měl motor dávat nejvíce užitné hodnoty/výkonu. Tak jsem měřil a měřil a potřeboval bych vědět kolik by měl dávat/vytvářet/regulovat proudu? Hledal jsem v serviceboxu a nenašel jsem ale hodnoty nebyly konstantní, spíše horská dráha.

Odesláno (upraveno)

Tony , mal som pred 307mou 406ku, presne tie príznaky čo ty , ja som mal v alternátore poodpalované medené lisované spoje, vo vinutí, ale dalo sa to opraviť, napíš potom čo si našiel, zaujíma ma to , pekný deň

Upraveno uživatelem lacoceco

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...