tomas65 Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 ahoj ja vim neni to peugeot ale potrebuju poradit. segra jela domu a najednou to prestalo jet das tam jednicku a sotva to jede a kdyz zaradis zpatecku tak to jede dopredu ani svetla se nerozsiviti a na trojku se to pak poradne rozjelo nevite kde je chyba [upravil dne 10/3/14 08:12 od tomas65] Citovat
FrantaCV Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Řídící jednotka - jen mě trochu mate ta poznámka že \"Na zařazenou zpátečku jede dopředu\" - to je mechanická záležitost a to by ukazovalo na nějaký problém s kulisou řazení nebo chybu tzv. \"Mezi klávesnicí a židlí\". Dia prozradí víc. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Ta zpátečka mě také trochu zarazila, jedině že nefunguje kulisa při zatlačení řadící páky pro zpátečku. Jinak na zjištění závady jedině diagnostika. Citovat
Fr3sh Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 To jsou rady, uz i na foru se to resi stylem pripoj diagnostiku?... Preci dia nevyresi to, proc mu to tam dava kvalty uplne jinak... Citovat
tomas65 Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 zitra to napichnu a snad to neco ukaze Citovat
HonzaZ Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Fr3sh, sice dobrá připomínka, ale píše, že to blbě jede, takže tam asi nic jiného nepomůže. Co se týká kvaltů, to chce ještě upřesnit. Jinak můžeš poradit, když se ti to nelíbí Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 tak ta zaptecka byla asi 1, na \"1\" to asi skouselo 3 rychlostni a \"3\" jede asi na normalni 5 takze asi mas v prdeli tahla od radicky EDIT: fobie ma radicku pred jednickou pres zatlaceni paky tak se nedivte ze jela dopredu [upravil dne 9/3/14 19:13 od Havlicek.Lukas] Citovat
HonzaZ Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 O zatlačení řadící páky jsem psal hned v mém prvním příspěvku:papa Citovat
Fr3sh Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Honza: Ale tady to neni motorem ze to blbe jede, je jasny ze tam padaji spatne kvalty. To mu nerekne Dia nic. Jede blbe protoze 1. rychlost neni 1. ve skutenosti. Vis jak to preci myslim Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Fr3sh > asi tak jak sem to napsal ja Citovat
HonzaZ Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Asi jsem to špatně pochopil, ale čekal jsem, že se k tomu blíže vyjádří. Co bylo třeba míněno tím, že se ani světla nerozsvítí? Jo, možná bylo míněny couvačky. Takže asi opravdu řazení [upravil dne 9/3/14 19:42 od HonzaZ] Citovat
Fr3sh Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Havlicek: Ano, mas pravdu, jsi nejlepsi Nikdo ti nebere ze jsi to tak napsal, v zasade jsem nereagoval na problem, ale o tom ze ma jit do servisu, zaplatit 800kc za dia a oni mu reknou ze ma v haji tahla... Konec flame Citovat
Fr3sh Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Asi jsem to špatně pochopil, ale čekal jsem, že se k tomu blíže vyjádří. Co bylo třeba míněno tím, že se ani světla nerozsvítí? Bílá světla na zpátečku Se nerosviti, protoze tam nedaval zpatecku, proto jelo auto dopredu Citovat
tomas65 Odesláno 9. březen 2014 Autor Odesláno 9. březen 2014 jojo byly myslene couvacky zitra se podivam na tahla a uvidim diky Citovat
ozzy56 Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 jste schopni se pohádat kvůli tomu, že neumí řadit Citovat
FrantaCV Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 Diskuse k ničemu. Řazení = mechanická záležitost Světla = elektrika = dia nebo bádání s nejistým koncem. Citovat
Fr3sh Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 :D vy ste fakt nekteri dnes chlastali? Spatne zarazeni zpatecky = nerosviceni zadnich svetel = usetreny penize za dia... Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. březen 2014 Odesláno 9. březen 2014 jo, chlastali .. a rejpnu si - \"fabia\" jako název tématu mnoho nenapoví Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.