Jirka 807 Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 zdravim jestli něco scháníte skuste se podívat na sbazar někdo tam inzeruje věci uplně všechno tak jestli tam někdo už nakupoval dejte vědět . Citovat
Návštěvník Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Já jsem ve Smrku kupoval levé zrcátko a jedno čidlo k couvákům. Obojí za cenu na které jsme se bez nejmenších problémů dohodli, klidně se tam vrátím. Bral jsem teda obojí osobně. Citovat
snekmotorsport Odesláno 11. březen 2014 Odesláno 11. březen 2014 Chlapi nevíte kde sehnat za slušnou cenu originál příčníky-střešní nosic na C8, Peugeot 807, eletrikař který mi dělal denní svicení jeden urazil o dílnu a schaní ho už 14 dní a nikde nic. Je to starší slušný pán a dost se tím trápí a nabídku že teda bude muset koupit nové jsem odmítl, je mi trapný aby mi přidělal denní svicení za 500Kč a dal 8000 za nosic. Stačil by jeden kus:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.