Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vie mi niekto poradiť, či je problém si doma vymeniť ložisko predného kolesa, alebo či sú k tomu potrebné nejaké sťahováky....vo fóre som hľadal, nenašiel

Odesláno

ináč sa spýtam, vie niekto poradiť postup výmeny ložiska predného kolesa? či je nutné použiť nejaký sťahovák, príp či je možné ho zaprieť o os náhonu

Odesláno

No na chodníku to neurobíš.Ak je dajaká dielnička so zverákom dá sa.

P.S. Máš to v maile

Odesláno

pro člověka, který s tím nemá zkušenosti a chce něco ušetřit, je nejrozumnějí demontovat těhlici a nechat si ložisko vyměnit v servisu--navíc bude mít doklad pro případné problémy (reklamaci) s ložiskem

Odesláno

Dík za rady, odradilo ma to, že tehlica musí von, ložisko už by som nejako vyliso-nalisoval....dám to do servisu...už to vidím, zas zistím, že aj spodný čap treba meniť......ajajáj, najviac sa bojím servisu, že chlapík povytiahne náhon z prevodovky, nejaký ten vytečený olej poutiera a bude sa tváriť, že sa nič nestalo....:bacha

Odesláno

No ja som si dal vymeniť ložisko kamarátovi do servisu. Hodinu sa babral s tým snímačom aby ho vybral ale aj tak to nešlo. Nakoniec ho musel zničiť a dať nové. Tak bolo zapečené. Tak tomu čo sa to podarí vybrať má šťastie.;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...