fifi Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 vie mi niekto poradiť, či je problém si doma vymeniť ložisko predného kolesa, alebo či sú k tomu potrebné nejaké sťahováky....vo fóre som hľadal, nenašiel Citovat
fifi Odesláno 5. březen 2014 Autor Odesláno 5. březen 2014 ináč sa spýtam, vie niekto poradiť postup výmeny ložiska predného kolesa? či je nutné použiť nejaký sťahovák, príp či je možné ho zaprieť o os náhonu Citovat
ferinko2 Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 No na chodníku to neurobíš.Ak je dajaká dielnička so zverákom dá sa. P.S. Máš to v maile Citovat
koblih69 Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 Těhlici ven a pak to poměrne jde... asi zničíš snímač ABS... Citovat
ozzy56 Odesláno 5. březen 2014 Odesláno 5. březen 2014 pro člověka, který s tím nemá zkušenosti a chce něco ušetřit, je nejrozumnějí demontovat těhlici a nechat si ložisko vyměnit v servisu--navíc bude mít doklad pro případné problémy (reklamaci) s ložiskem Citovat
fifi Odesláno 5. březen 2014 Autor Odesláno 5. březen 2014 Dík za rady, odradilo ma to, že tehlica musí von, ložisko už by som nejako vyliso-nalisoval....dám to do servisu...už to vidím, zas zistím, že aj spodný čap treba meniť......ajajáj, najviac sa bojím servisu, že chlapík povytiahne náhon z prevodovky, nejaký ten vytečený olej poutiera a bude sa tváriť, že sa nič nestalo.... Citovat
fifi Odesláno 5. březen 2014 Autor Odesláno 5. březen 2014 [upravil dne 5/3/14 20:45 od fifi] Citovat
vladinkos Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 No ja som si dal vymeniť ložisko kamarátovi do servisu. Hodinu sa babral s tým snímačom aby ho vybral ale aj tak to nešlo. Nakoniec ho musel zničiť a dať nové. Tak bolo zapečené. Tak tomu čo sa to podarí vybrať má šťastie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.