Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute

Mam dany problem. Odislo mi dialkove zamykanie. Uz dlhsie sa mi stavalo ( sem tam ) ze mi niekedy nechcelo auto zamknut, alebo odomknut. Vzdy to ale zablbo 1-2x a zase islo vsetko ako po masle ... Pre istotu som vymenil baterku v dialkovom .

Jedneho krasneho dna, som auto otvoril , nastartoval , isiel prec a ked som ho chcel zamnkut tak uz neslo ... Odvtedy nejde vobec , nereaguje . Baterka je isto dobra ...

Co sa da s tym robit ? Respektivne co mam kde co pozriet ? Da sa zistit ci je chyba v samotnom dialkovom alebo v aute ?

Samotny central funguje, klucom otvorim aj zatvorim.

Nejake napady co mam skontrolovat ?

Jedna sa o 206 RC - r.v 2004

Dakujem :)

Odesláno

Ked si mal kluc rozobraty, pozeral si ci je plosak v poriadku? Mal som problem ze sa mi ulomila jedna velmi mala suciastka z plosaku, nebolo to az tak na oko viditelne a tiez som mal ten isty problem, a bol som presvedceny o vybiti baterky, az pokial som neprisiel nato, ze mi tam chyba ta mala sranda.

Odesláno

ChouLu: nahradny-obal-kluca-pre-peugeot-2-tlacitkovy.jpg takyto kluc ...

marecikRC: Osobne si myslim ze v samotnom dialkovom to nebude ... Ulomene tam nevyzera nic a skusalo sa na nom pomerat merakom co sa dalo a po stlaceni zakmnutia aj odomknutia , merak vzdy nameral urcite hodnoty , tak to vyzeralo ako keby samotne dialkove signal odosiela ...

Odesláno

občas mi to zablbne taky,kontrolka na klíčku bliká, dálka nefachčí...:roll ...ale myslím si že plažeta klíčku funguje jako anténa a občas ztratí dotek vůči tišťáku, protože stačí s ní trochu zahýbat a jde to, budu to muset rozdělat a podívat se jak to tam je, ale zatím není akutní nouze :D tak čekám až si vzpomenu až se mi bude chtít...:aut

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...