ericc64 Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 Caute Mam dany problem. Odislo mi dialkove zamykanie. Uz dlhsie sa mi stavalo ( sem tam ) ze mi niekedy nechcelo auto zamknut, alebo odomknut. Vzdy to ale zablbo 1-2x a zase islo vsetko ako po masle ... Pre istotu som vymenil baterku v dialkovom . Jedneho krasneho dna, som auto otvoril , nastartoval , isiel prec a ked som ho chcel zamnkut tak uz neslo ... Odvtedy nejde vobec , nereaguje . Baterka je isto dobra ... Co sa da s tym robit ? Respektivne co mam kde co pozriet ? Da sa zistit ci je chyba v samotnom dialkovom alebo v aute ? Samotny central funguje, klucom otvorim aj zatvorim. Nejake napady co mam skontrolovat ? Jedna sa o 206 RC - r.v 2004 Dakujem Citovat
marecikRC Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 Ked si mal kluc rozobraty, pozeral si ci je plosak v poriadku? Mal som problem ze sa mi ulomila jedna velmi mala suciastka z plosaku, nebolo to az tak na oko viditelne a tiez som mal ten isty problem, a bol som presvedceny o vybiti baterky, az pokial som neprisiel nato, ze mi tam chyba ta mala sranda. Citovat
ericc64 Odesláno 6. březen 2014 Autor Odesláno 6. březen 2014 ChouLu: takyto kluc ... marecikRC: Osobne si myslim ze v samotnom dialkovom to nebude ... Ulomene tam nevyzera nic a skusalo sa na nom pomerat merakom co sa dalo a po stlaceni zakmnutia aj odomknutia , merak vzdy nameral urcite hodnoty , tak to vyzeralo ako keby samotne dialkove signal odosiela ... Citovat
czer.t Odesláno 6. březen 2014 Odesláno 6. březen 2014 občas mi to zablbne taky,kontrolka na klíčku bliká, dálka nefachčí... ...ale myslím si že plažeta klíčku funguje jako anténa a občas ztratí dotek vůči tišťáku, protože stačí s ní trochu zahýbat a jde to, budu to muset rozdělat a podívat se jak to tam je, ale zatím není akutní nouze tak čekám až si vzpomenu až se mi bude chtít... Citovat
ericc64 Odesláno 22. březen 2014 Autor Odesláno 22. březen 2014 Nejake napady, kde mam co skontrolovat ? Kde sa nachadza nejaka riadiacia jednotka / snimac alebo co je v aute na dialkove , pripadne poistky , alebo nieco ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.