Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím místní :papa

Rád bych tu představil můj nový přírůstek. Je to můj první Peugeot, předtím jsem měl BMW E36 325i, BMW E30 318i Coupe a poslední bylo BMW E32 730iA.

Potřeboval jsem něco narychlo a za pár korun, volba nakonec padla na 406 a prozatím nelituji, krom lehce chycených předních blatníků na autě nic nehnije, nebouchá. :)

Jelikož jezdím autem skoro 120km denně do školy, tak oceňuju pohodlí co v autě je.

Prozatím jsem pouze měnil termostat a teplotní čidlo co spíná saharu.

Čekají nás rozvody, filtry, svíčky, schovat tažné a budu muset pořešit spojkové lanko, jelikož spojka zabírá hned u podlahy a je dost tvrdá.

Akorát bych poprosil o radu, při objednávce rozvodů jsem se zasekl, jsou tam tuším dva druhy. Tohle je ročník 1995, vin: VF38BLFY280021559, pokud by k tomu někdo dokázal dohledat i něco víc budu moc vděčný. :)

Tady již fotky:

Omlouvám se že je auto jak to prase, ale nějak jsem nestíhal. :mad:

001gkqv3.jpg

004nbofa.jpg

00695r6n.jpg

005xnr0k.jpg

009tspx1.jpg

Našel jsem ještě zbytky klubové nálepky...

010wurxo.jpg Text

Odesláno

Děkuju za číslo, rozvody jsem včera objednal, volba padla na sadu od INA, pumpu jsem chtěl GRAF ale nebyla skladem tak padla volba na Valeo.

Děkuju:) na živo to už tak pěkné není :mad: někdo stříkal masku a zadní vrch nárazníku sprejem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...