Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nesmysl.. Mě tam dycky napadala platina.. Tam jsem to vybral, donesl do zlatnictví... :-DD Jinak nějaký ten bordel tam být může... Ale jestli se Ti do toho chce, ještě by mohlo pomoct baterii vypláchnout... Hektolitry destilky a mít to kam vylejvat (dokud nevylejváš čistou vodu)... Jinak.. taky někdy, když to není moc na chvilku pomůže s baterkou zahejbat... Jako tak, aby se rozptýlily ty usazeniny rovnoměrně po dně...

Odesláno

určitě ji nějak obnovovat nebudu:bojim,zítra dopoledne nejspíš poletí a koupě nové mne nemine,je tam 55 ,tak asi zase dám 55,na 1.8 asi akorát,našel jsem na ní z boku nejspíš datum výroby 2006

Odesláno

Koukal jsem na jeden shop,docela hodně od nich vozíme a ceny jsou tam myslím super,oproti kamenemu obchodu,koukal jsem myslím na Vartu 56 za cca 1350,-,což je podle mne pěkná cena.

http://www.cekl-eshop.cz/black/autobaterie-varta-black-dynamic-56ah-c14

nevím jestli bych silnější stačil dobíjet,moc se ted nejezdí a když se bude zase jezdit,tak do práce cca 7 km ráno a odpoledne zpět.

nebo klidně dejte typ,budu rád za každou radu

[upravil dne 1/3/14 17:42 od rkolac]

Odesláno

jinak to musím hlavně změřit,zda se tam vejde,pak je jen 70 a to už je myslím moc,každopadně jsou tam pokaždé jiné rozměry,musím si dát bacha ,nerad bych jsem pak zjistil že tam nejde:bacha:bacha:bacha

Odesláno

Tak jsem na tom shopu vybral,nakonec vezmu 60 a bude klid,jen přemýšlím zda bosch za cca 1600 ,nebo varta modrá řada,za cca 1500. Tak ještě váhám kterou vzít:myslim

Odesláno

Rozdíl moc velký není,myslím že bosch má trochu víc ale jen o trochu,asi varta 500a bosch 540, píšu z mobilu tak se nemůžu moc koukat na ty stránky:grr

Jo a každopádně dneska už jsem ani světla rozsvítil,takže tak:D

[upravil dne 2/3/14 14:05 od rkolac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...