Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mam dotaz vetsinou vsude čtu že setla jsou na peugeot 206 ale nejdou na cc je to tak i s originali? Potrebuju dat originali a nejakej chlap mi nabizi levne z cc a že prej na normalní auto jdou taky že to ma vyzkouseny moc tomu neverim. Předem dík za info

[upravil dne 5/3/2014 14:30 od Béďa]

Odesláno

No me se zda taky ale nevim jak je to s uchyty zda jsou stejne tak doufam že to nekdo napise že to nekdo treba zousel nebo se v tom vyzna. Svetla prave vypadaji stejne tak doufam že jsou. ALe potreboval bych to potvrdit prece jenom si nenecham poslat svetla ktery mi pak nepujdou a budou mi naprd

Odesláno

Když se koukneš na kompatibilitu tak vypadá, že jsou záměnná. Nicméně musíš brát v úvahu jeslti jsou čirá a jeslti jsou pro H4 nebo H7+H7 a samozřejmě jeslti náhodou nejsou z Angličáku.

Odesláno

nejsou z angličaku a jsou čira jsou to ty po faceliftu tak kdyžtak řeknu aby poslal foto držaku a zapojeni a podle toho to zjistim. Vypadají upně stejně mel jsem origo čira tak scháním přímo ty.

Odesláno

jj, přední světla jsou na všechny modely stejné jen s rozdílem čirá/nečirá a 1xH4, 2xH7 a 1xH1xH7.. jestli si slyšel o rozdílech mezi hatch a CC, tak se pravděpodobně jednalo o zadní světla, tam jsou rozdíly..

Odesláno

No občas to vidim i na strankach kde svetla prodavaj a je tam napsano \"02-07 (není určeno pro CC a SW) \" myslím tím světla které mám vlastne ted na aute jedna se o angel eyes. Proto me to matlo ale diky za upřesneni takže je jedno z jakeho auta pouze rodil čirá, nečirá a žárovky. Díky

Odesláno

To je tam napsáno z důvodu, že od roku 02 se začali montovat H7.. a máš přípravenou elektroinstalaci... před rokem 02 byly H4 a kdyby si tam dal čirá (H7) tak nemáš patice ani to nebude fungovat bez úpravy ;)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Prosím poraďte mi někdo se světlama. Mám na autě ty čiré po face, ale originál tam byly ty s H4, takže když zapnu dálky tak se mi potkávačky vypnou... Zvládnu si to sám nějak předělat aby mi s dálkama zůstali svítit potkávačky? Díky moc

Odesláno

ty svetla ! ... predni stejný by měly byt stejny a zadní se liši

http://images.zbozi.cz/zbozi-images/52d835b63b2ce70785370000.jpg tyhle jsou z CC ... nemaji ten plast (krytka)

http://www.angeleyes.sk/galeria/1_1875/peugeot-206-cc-zadne-chromove-svetla-rv-98-07-original.jpg a tyhle jsou z klasiky .. maji ten kryt ..

na rychlo vyhledany .. snad to pomůže

každopádně uchyty jsou stejný, měly by .. jen tohle je jiný ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...