Ludvo Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Ahoj, už po několikáté se mi stal s mým P407sw 2.0HDI 135 takovej problém; když jsem měl zařazenou, myslím, 4ku a trochu!! jsem přidal plyn, otáčky nezvykle vyletěly a začalo auto i celkem zrychlovat, po ubrání plynu to zas přestalo. Když jsem znovu lehce přidal plyn, opakovala se situace. Přestalo to až po zařazení 5 a pak se to zas chvíli neopakovalo. Mohlo by to být vadné turbo nebo to spíš vypadá na spojku? Děkuji Citovat
HonzaZ Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Ahoj, pokud otáčky stoupají neúměrně rychleji než rychlost, tak jde o spojku nebo dvouhmotový setrvák. Stává se to na vyšších rychlostních stupních, 4 a výše. Většinou se to chová tak, že otáčky vylítnou cca o 200 - 500, pak se jakoby zastaví a auto zrychlí. Stává se to při prudkém přidání plynu. [upravil dne 24/2/14 23:14 od HonzaZ] Citovat
koblih69 Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 Bude to spojka děje se to ve chvíli kdy přenášíš největší krouťák a spojka už to nepobírá... Bohužel tě výměna nemine... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.