koblih69 Odesláno 12. březen 2014 Odesláno 12. březen 2014 Jak jsem psal jinde pracoval jsme pro firmu zabývající se technickou diagnostikou. Před mým nástupem dělali i zařízení na testování olejů a můžu jen potvrdit, že kvalita dnešních olejů je taková, že pokud by se olej (zejména u dieslu) přefiltroval může jezdit klidně násobné intervaly. Citovat
NiceOne2 Odesláno 13. březen 2014 Odesláno 13. březen 2014 Může někdo kompetentní se vyjádřit k tomuto problému jak to přesně je. V servisní knížce mám napsáno 1 rok, když jsem volal do Peugeota kde auto prodali říkali mi, že není třeba, kontrola je co 2 roky. Ví to tedy někdo jak to přesně je. Auto je 1.6HDi 68kw r.v 08/2013 mám stejnou motorizací, r.v.07/2013 a servisní plán je 1rok nebo 20 000km mám stejnou motorizací, r.v.03/2012 a servisní plán je 2roky nebo 20 000km Pokud je v servisce 1 rok, tak musis po roce, kvuli zaruce. Bohuzel. Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Ajap ano, nejde o to, že by olej neměl ,,mazací\'\' schopnosti, jde hlavně o tu špínu--ta se usazuje všude po motoru a např. i turbu, hlavně z tohoto důvodu je rozumnější zkrátit předepsanou výměnu výrobcem, navíc je velmi důležité, vyměnit olej dle uznávaného postupu, tzn. po delší jízdě, kdy je olej dobře prohřátý a rozpustil usazený bordel ho okamžitě vypustit otvorem na spodku vany ven , což se dá udělat asi jen v domácích podmínkách..., dát auto ráno do servisu a mechanik vypustí olej např. ve 12 hodin, zrovna co přijel z placu na zvedák:o, jak se to běžně dělá--tak to je k hounu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.