Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, mám problém s 206 2.0 HDI .. v peugeot planetu jsem si omylem kliknul na spárování jednotky a už se nešlo vrátit zpátky, tak jsem program ukončil abych tam něco nepotvrdil co bych nechtěl, ale i tak se tam něco stalo a auto nestartuje ( chytne a chcípne ) a nejde se s ním diagnostikou spojit.. nevíte někdo co se s tim stalo a jak se to dá opravit? děkuju za odpovědi

Odesláno

peugeot planet.. kliknul jsem na spárovnání jednotky omylem, ale už nebyla možnost se vrátit, to mi bylo divný, ale nic jsem nepotvrzoval, ptalo se to něco ve smysl jestli chci pokračovat, ale možnost zpět tam nebyla, tak jsem vypnul kliček a program a že to zapnu znovu a už to po výběru auta udělá jen takovej ten klasickej zvuk v pc když je nějaká chyba, dneska jsem to dal na nabíječku, bylo to docela vybitý, ale když to startovalo, tak mě to nenapadlo, že je to vybitý, tak po chvíli jsem se dostal na test řídících jednotek, ale tam to nic nedělalo (jakoby se to seklo), nevim jestli jsem čekal málo, tak jsem to vypnul a už to znovu nešlo, tak to nechám do rána na nabíječce a zítra to zase zkusim

[upravil dne 25/2/14 19:04 od KarelHDI]

Odesláno

něco je v bsi špatně, když zkouším akční členy, tak když dám aby blikaly levý blinkry tak bliká levej boční, maličko zadní a levá přední obrysovka,, když dám pravej, tak blikaj oba boční a pravej zadní myslim a taky po zapnutí zapalování mi lehce prosvětluje na budíkách pravej blinkr a lehce mi svítí žárovka na blinkr v levym zadnim, jinak stěrače fungovaly, odemknout zamknout taky, ale to blikání je pošahaný, nechápu to

Odesláno

Skús reset BSI.Návod tu:

post-41739-14109635747644_thumb.jpg

Diagnostika = dobrý sluha,zlý pán!

[upravil dne 27/2/14 14:43 od ferinko2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...