KarelHDI Odesláno 24. únor 2014 Odesláno 24. únor 2014 zdravím, mám problém s 206 2.0 HDI .. v peugeot planetu jsem si omylem kliknul na spárování jednotky a už se nešlo vrátit zpátky, tak jsem program ukončil abych tam něco nepotvrdil co bych nechtěl, ale i tak se tam něco stalo a auto nestartuje ( chytne a chcípne ) a nejde se s ním diagnostikou spojit.. nevíte někdo co se s tim stalo a jak se to dá opravit? děkuju za odpovědi Citovat
autospravca Odesláno 25. únor 2014 Odesláno 25. únor 2014 Skus reset cez odpoj.akumulátora.Keď to nezaberie tak ostáva naformatovanie riad.jednotky Citovat
ChouLu Odesláno 25. únor 2014 Odesláno 25. únor 2014 Co je to za diag přesně? a na co že jsi klikl? Jsi chtěl přehrát kličky nebo jak? Citovat
KarelHDI Odesláno 25. únor 2014 Autor Odesláno 25. únor 2014 peugeot planet.. kliknul jsem na spárovnání jednotky omylem, ale už nebyla možnost se vrátit, to mi bylo divný, ale nic jsem nepotvrzoval, ptalo se to něco ve smysl jestli chci pokračovat, ale možnost zpět tam nebyla, tak jsem vypnul kliček a program a že to zapnu znovu a už to po výběru auta udělá jen takovej ten klasickej zvuk v pc když je nějaká chyba, dneska jsem to dal na nabíječku, bylo to docela vybitý, ale když to startovalo, tak mě to nenapadlo, že je to vybitý, tak po chvíli jsem se dostal na test řídících jednotek, ale tam to nic nedělalo (jakoby se to seklo), nevim jestli jsem čekal málo, tak jsem to vypnul a už to znovu nešlo, tak to nechám do rána na nabíječce a zítra to zase zkusim [upravil dne 25/2/14 19:04 od KarelHDI] Citovat
KarelHDI Odesláno 26. únor 2014 Autor Odesláno 26. únor 2014 něco je v bsi špatně, když zkouším akční členy, tak když dám aby blikaly levý blinkry tak bliká levej boční, maličko zadní a levá přední obrysovka,, když dám pravej, tak blikaj oba boční a pravej zadní myslim a taky po zapnutí zapalování mi lehce prosvětluje na budíkách pravej blinkr a lehce mi svítí žárovka na blinkr v levym zadnim, jinak stěrače fungovaly, odemknout zamknout taky, ale to blikání je pošahaný, nechápu to Citovat
ferinko2 Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 Skús reset BSI.Návod tu: Diagnostika = dobrý sluha,zlý pán! [upravil dne 27/2/14 14:43 od ferinko2] Citovat
KarelHDI Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 zkusil jsem to podle návodu a jde to ... díky moc Citovat
KarelHDI Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 teď to můžu dál v klidu rozdělávat [upravil dne 2/3/14 19:08 od KarelHDI] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.