Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
to je hodně velký záběr na začátek... co ti to dělá?

prave ze nic mi to nedela jenom mi to sviti a obcas mi to zhasne nevim mam ho mesic kdyz jsem ho koupil tak to nesvitilo asi po dvou dnech se to rosvitilo a po ctyrech dnech mi to zhaslo pak rano zase nastartuju a sviti

[upravil dne 23/2/14 21:39 od franta-crv]

Guest minimaxa
Odesláno

svítí mu to :mrk

a diagnostika píše co?

[upravil dne 23/2/14 22:36 od minimaxa]

Odesláno

to vidím ae tak sem myslel že když mu to něco vyhodilo že se to třebas projevilo na jízdě :D

měl si to na diagnostice?

[upravil dne 23/2/14 21:39 od brixtr]

Odesláno

No a co čekáš od manuálu, že to tam bude popsané? Pokud je to přechodná závada tak po 5-ti nastartování zmizí. Nimcéně asi to mělo důvod, takže se to bude opakovat. Bez diag je to marný povídání...

Odesláno
No a co čekáš od manuálu, že to tam bude popsané? Pokud je to přechodná závada tak po 5-ti nastartování zmizí. Nimcéně asi to mělo důvod, takže se to bude opakovat. Bez diag je to marný povídání...

tak v manualu snad najdu aspon neco priblizne co by to mohlo znamenat na diagnostiku jedu pozitri tak budu vedet vic

Guest minimaxa
Odesláno

v manualu najdeš informaci o tom, že máš zajet do servisu na diagnostiku ;)

Odesláno

Necituj předchozí příspěvky - je to v rozporu s pravidly. Manuál na 406 je to co jsi dostal v odkazu. Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory a můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co proti tomu můžeme dělat. ;) Papírovej je stejnej. Nicméně o kontrolce MIL ti manuál vždycky řekne max. že máš vyhledat servis.

Odesláno

chtel bych vam podekovat dneska jsem byl u strakiho007 a uplne super sikovnej mechanik co se vyzna odhalil vadu regulatoru tlaku paliva urcite si to necham u nej zpravit tak jeste jednou diky:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...