Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pro tvé info-Těsnění pod hlavu cca 420 kč,guferka ventilů asi 180kč,prebroušení hlavy počítej tak 500kč,+ práce okolo1000kč

jinak rozvody se podle km mění u každého auta jinak 80tis.-až 120 tis(malé obsahy 80-90 tis km) a velké obsahy (2.0) po 120 tis.km to je za A)

a za B) vždy nejdéle po 5letech

Odesláno

Mám v plánu to nechat opravit to těsnění pod hlavou , ale nějak se to uklidnilo , olej přestal mizet :D Kontroluju to každej tejden. Do 2 měsíců to snad bude opravený.. Ale něco mi klepe na přední nápravě.. Dělá to třeba když hodně zatáčím a je tam nějáký hrbol tak takový tupý klepnutí se ozývá.. A taky když přeřazuju , tak se kolikrát ozve taková rána.. Asi silembloky..

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže už mi funguje otáčkoměr viz video :

Nevíte někdo co je to za divnej zvuk na konci startu ? Dělá to od doby co jsem to auto koupil..

[upravil dne 18/6/14 13:02 od kovy_s]

Odesláno

tak jsem dneska auto zvedl a koukám na levý kolo a co to nevidím... je to hrozně zaprasený asi od vazelíny... nejspíše je špatná manžete co myslíte ?

[upravil dne 19/6/14 19:24 od kovy_s]

post-50688-14109638229291_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže dneska jsem si auto vyzvedl od mechanika a je vyměněna manžeta a jeden čep - hrozně to bouchalo a ukazoval mi jej a byl úplně rozpadlej.. :D Dále mi vyměnil lanovod na zadním kole a přitáhl ručku , takže už to krásně brzdí a nemusím jí rvát až nahoru :) V pondělí auto dostane nový olejový filtr včetně oleje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...