Onkel Konrad Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Krásný den chlapi. Motor mi připadá nad 2.500 otáček docela uřvanej (najeto 133 tkm) čili se chci zeptat: 1) Má někdo zkušenost s dodatečnou montáží zvukové izolace, případně co tam dát? 2)není případně původní izolace \"vyšisovaná\" a je potřeba ji vyměnit a kolik stojí origo? Díky za názory:papa Citovat
koblih69 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Není lepší řešit příčinu místo následku? Citovat
koblih69 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 No tak pokud se zvýšila hlučnost tak je potřeba řešit proč. Přepokládám, že jedním z důvodů by mohly být třeba vstřikovače. Citovat
Onkel Konrad Odesláno 18. únor 2014 Autor Odesláno 18. únor 2014 Já bych to popsal asi takhle: startuje bez problémů, chod ok, po zahřátí na volnoběh si jen přede. není to zvuk přetočenýho zetoru. Jen mám pocit jak ve vytočený škodě 120. Například ségra jako venkovní pozorovatel,za kterou jsem přijížděl, řekla,že to snad mám vytuněný. Tož, že bych měl třeba prasklý výfuk nebo spíš svody? Zvuk motoru mně přijde normální, ale jako kdybych tam snad ani neměl tlumící pěnu, proto se ptám, jestli třeba časem neztratí na svých izolačních vlastnostech. Citovat
koblih69 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Proto píšu, že je potřeba hledat příčinu... může být pochopitelně někde díra (i když s ohledem na roční to není pravděpodobné) nebo nějaká netěsnost. Případně se někde může třeba výfuk opírat o kastli a pak se ti to přenáší do interiéru... Výfuky který se používají standardně na autech nemají tlumící vatu jsou na principu přepážek, ta se může vysypat, ale na to je myslím ještě u tebe brzy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.