Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Budíky z renaulta 19 1,9D do mojí 405ky 1,9D?

Recommended Posts

Odesláno

Klubáci, o víkendu jsem známému dělal na jeho starý vráně a zalíbyly se mi ty budíky :D .. nemáte někdo zkušenosti jak velkej rozdíl je v elektrice ? byly by s tim stejný čachry machry jako s těma z 2,0SRi ? .

Odesláno

u takhle starýho auta se dá přepojit všechno :D otázka je ,jestli tam sednou rozměrově.... já sem kdysi předělával v 205ce budíky se sociála co měl jenom rychloměr a palivoměr budíky XS co měli ještě otáčkoměr a teplotu, elektrika byla komplet jiná. Asi po 8 hodinách měření a kreslení schématu jsem to zapojil a fungovalo to :D

Odesláno

Elektrika nebude ten zásadní problém. Budíky v těhle autech jsou celkem jednoduchý. Chce to vzít budíky i se štěkrama, tužku papír, měřák a ..... pořádnou dávku uklidňovacích prostředků:D Z mojeho pohledu bych viděl daleko větší problém v tom, dostat je tam mechanicky. Pokud vim, tak R19 má plexi otočený na opačnou stranu oproti 405. A na tom si asi vylámeš zuby. Protože dostat to do stavu, kdy to bude lícovat přesně s palubkou a bude to koukatelný, to se pěkně zapotíš. A to nemluvim o uchycení a celkovejch rozdílech v rozměrech.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...