Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Olympiáda Soči 2014 - sledujete?

Olympiáda Soči 2014 - sledujete?  

1. 1. Olympiáda Soči 2014 - sledujete?

• Áno, nemôžem sa odlepiť od telky!
      6
    • Nie, nie som športový fanúšik.
      12
    • Občas si niečo pustím, ale nesledujem pravidelne.
      34
    • Rád by som, ale nemám čas.
      3

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Tak už sme sa aj my Slováci dočkali medaily - máme zlatooooooo! :o:D

Myslíš zásluhou reprezentantky v biatlonu s \"ryze slovenským jménem\" ? To mi někdo vysvětlete :)

Guest bluesman
Odesláno

Pred 5-6 rokmi sa dotyčná pani vydala za Slováka a odsťahovala sa na Slovensko, takže už sme ju znárodnili. :D

Guest bluesman
Odesláno

A ešte aby som to dovysvetlil, pred tým, než prišla na Slovensko nemala žiadne väčšie úspechy. A čo z toho vyplýva? Že máme na cudzincov pozitívny vplyv. :D

Odesláno
Tak už sme sa aj my Slováci dočkali medaily - máme zlatooooooo! :o:D

Myslíš zásluhou reprezentantky v biatlonu s \"ryze slovenským jménem\" ? To mi někdo vysvětlete :)

moc bych to nehrotil - pokud tenkrát vyhrál ČS talent Atai Omurzakov,nebo jak se jmenoval taky nebyl asi ani Slovák ani Čech

takové narážky mě občas dostávají do otáček :roll:bacha;):papa nic ve zlém a sorry za OT

Odesláno

Teď nám tu zrovna běží krasobruslení ... :roll

Jinak jsem viděl i Sáblíkovou, ale sleduju, jen když to někde běží, nebo je nálada - sport raději aktivně ... :aut

Odesláno

tak porovnavat **** typu ČS talent s olympiadou... TAK na to nedovedu nic asi napsat :D

Odesláno

:ticho už to nebudu rozmazávat,bylo to první co mně napadlo :D

edit: prostě to vyhrála a hotovo - vůbec nejde o to že jsem z SK,abych ji \"obhajoval\"

[upravil dne 9/2/14 22:54 od Gabriel 307]

Guest minimaxa
Odesláno
Pred 5-6 rokmi sa dotyčná pani vydala za Slováka a odsťahovala sa na Slovensko, takže už sme ju znárodnili. :D

Od apríla 2007 je vydatá za Daniela Kuzmina, bývalého ruského a súčasného izraelského reprezentanta v behu na lyžiach :myslim

Guest bluesman
Odesláno

On nie je Slovák? Tak to je pre mňa novinka... :D Každopádne reprezentuje nás, a to je podstatné... ;):D

Odesláno

sleduju dle možností, každý večer po práci přímé přenosy a sestřihy toho, co jsem zmeškala.. a obdivuju všechny bez rozdílu národnosti, čeho všeho jsou schopni...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...