KANZY Odesláno 12. září 2005 Odesláno 12. září 2005 na mý 306 1,9 TD mi odešel motor, je to typ DHY s čerpadlem Lucas, nevíte někdo když koupím DHY s čerpadlem Bosch, jestli nebudu mít problém při přehazování, dále bych potřeboval vědět jestli do 306 pasuje TD motor z 406, dík Citovat
KANZY Odesláno 12. září 2005 Autor Odesláno 12. září 2005 ještě jeden dotaz, nabízí mi motor DHX, můžu ho zaměnit za DHY a co na to na technický? Citovat
oddie Odesláno 12. září 2005 Odesláno 12. září 2005 Pokud měníš motor jako celek, je naprosto putna, jestli má čerpadlo Bosch, nebo Lucas. Obě varianty mají pouze svůj držák čerpadla (tu hliníkovou věc, která je přišroubovaná 4 šrouby M8 do bloku a v které drží čerpadlo), a svoje vstřikovače. Jinak je vše stejné. Pokud chceš vyměnit jen čerpadlo, je potřeba jej měnit i s tím držákem (a to jen kvůli časování rozvodů, jinak Bosch čerpadlo jde do Lucasího držáku strčit taky, jenže je pootočené ), a je třeba vyměnit vstřikovače (lucas a Bosch pro 1,9TD mají rozdílné otevírací tlaky. Pokud jde o typ motoru, je to horší. Pokud máš v TP typ DHY (jako že jo, případně bys tam mohl mít ještě D8A), a dáš tam DHX, tak tě z technické prostě vyrazí za nesouhlasící typ motoru. Přepsat to lze jedině když přineseš dobrozdání od Peugeotu o záměnnosti - ale nevím, kdo ti ho vydá... U starších typů s typovým štítkem se štítek dá přendat, u novějších s raženým číslem holt ne. Jinak DHX z 406, 806 atd. má trochu jiné čerpadlo - s elektrickým snímačem na jednom vstřikovači, a s nějakou elektronikou. Opět lze ale zaměnit celé čerpadlo. Citovat
olda Odesláno 12. září 2005 Odesláno 12. září 2005 Motor Ti ofiko nepřepíšou,v papírech mám DHY,v autě D8B,na dopraváku známou,která volala i do Peugeota a tam jí řekli,že motor neplní emise,jako ten origo,takže to nejde.Pak už jen kladívko a důlčík... Citovat
KANZY Odesláno 13. září 2005 Autor Odesláno 13. září 2005 kde vzít jinej motor a nekrást? máte někdo zkušenost s motorama z vrakoviš?, dá se vůbec koupit něco pořádnýho? Citovat
oddie Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Jistěže jo. Akorát se připrav na to, že tyhle motory jsou jedny z nejdražších vůbec. Motor, i když je vyndanej z auta, se dá předvést v chodu, nebo na něm lze změřit kompresní tlaky. Co ti odešlo na tom původním motoru? Lízla se klika, a nebo praskla hlava? Citovat
KANZY Odesláno 13. září 2005 Autor Odesláno 13. září 2005 Po tel. dotazu chtějí za motor 25 tis. Kč. Co se týče závady na mým motoru, jsem laik, ale mechanik mi řekl, že je propálenej píst. Hlava tlakovaná nebyla, ale údajně v místech kde jsou trysky jsou vypálený díry, pod tryskama nebyly ani tepelný štíty (prej tam nešly). Přemýšlel jsem o generálce, ale mechanikovi se do toho nechce, že se to nevyplatí Citovat
oddie Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 25tis je tak normální cena. Jenom propálenej píst? Jo, holt byl někdo prase, a nechal tam kapající trysku... ale to už musela téct hodně, když to propálilo píst. Že by tam nešly tepelné štíty je blbost, to tam musí být něco pěkně domrvené. Kdo to máš (odkud jsi)? Jestli by náhodou nebylo lepší změnit mechanika... Jinak oprava: pokud je to jenom píst, dá se koupit starší (ale výbrusy válců musí být OK), a nebo koupit v Citroenu celou novou sadu. Plus fungl nágl vírové komůrky, a samozřejmě trysky, otlakovat a orovnat hlavu. Ojniční a hlavní ložiska podle toho, jak vypadaj, to taková rána není. Celkem oprava toho původního motoru by se tak vešla do cca 30tis, když se to udělá pořádně. Což je cca jako když koupíš jiný motor za 25, a necháš přehodit, to je prakticky za stejný peníz. S tím že když se ten motor udělá za těch 30, budeš vědět přesně co tam máš, kdežto když tam dáš jiný, budeš vědět prd - ale zase dostaneš něco zpátky za ten poškozený (spodek s klikou, hlava - to se na těch TD docela cení, pokud je to OK). Citovat
KANZY Odesláno 13. září 2005 Autor Odesláno 13. září 2005 jsem z okresu Třebíč, do Prahy daleko, musím se poptat po okolí, kdo s tím má trochu zkušenosti, nevíte někdo od jakýho roku se TD dělaj, abych nekoupil něco moc starýho? Citovat
oddie Odesláno 13. září 2005 Odesláno 13. září 2005 Model 93-98, tzn. od konce roku 92. Byl ve 405, 306, Xantii, Xsaře. Citovat
Radek Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 to Oddie: a jak poznam za provozu problematicky vstrikovac? ma smysl nechat udelat preventivni kontrolu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.