Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
stejnou barvu nenajdeš... nikdy to nestříkneš stejným položením ... zrno je jinak a háže to odstín pokaždý jinak :( jinak na luciferku ti doporučuju leštěnku a vosk od autoglymu... je to randál cena, ale vydrží večnost a výsledek ? k nezaplacení... já měl S16 v Luciferce a nic lepšího na ní než leštěnku a tuhej vosk autoglym neznám... pro udržování doporučuju na lesklé světlé laky Brillwaxku... nevím jestli se ještě dělá ... mám doma v zásobě pár kousků :D

Klidně bych to vyzkoušel, ale koukal jsem a nějak se nemůžu zorientovat v jejich popiskách :D neměl by jsi přímo odkaz/nebo přesný název? díky

Odesláno

koblih69 : jak říkáš, stačí to sluníčko, ale menil jsem na cabriu blatník a docela to sedí. Je to Roland Garros, takže taky zajímavá barva. Ale tak větší podle mě je pravděpodobnost sehnat origo než lakovat znova. Jinak nevím jak můžeš poznat podle zmenšených foto že střecha je jiná atd... myslím že je vše původní lak, krom toho blatníku a kousku nárazníku, ale třeba se mýlím. To by chtělo vidět na živo, ikdyž vím že foto občas ukáže dost

[upravil dne 17/2/14 21:55 od Msch406]

Odesláno

Msch406: nenech si hatit auto, je pěkný. Víko je vůči slunci v jiným úhlu než střecha a boky, tak je jasný že u metalízy se ten odstín neustále mění. Díváš se na auto a vypadá to nějak, uděláš krok doleva nebo doprava a díly který barevně neseděly už sedí a naopak.

Odesláno

Msch406 : Jak psal už Míza.. já na luciferku používam taky komplet kosmetiku od Autoglymu a supr..hlavně na sluníčku se to vždycky leskne jak psí kulky :D Sonax jsem používal předtím i jiný značky a výsledek supr,jen prostě za měsic už ten vosk zmizel a nebylo to ono.Ta ochrana od AG fakt vydrží dlouho.

Odesláno
Msch406: nenech si hatit auto, je pěkný. Víko je vůči slunci v jiným úhlu než střecha a boky, tak je jasný že u metalízy se ten odstín neustále mění. Díváš se na auto a vypadá to nějak, uděláš krok doleva nebo doprava a díly který barevně neseděly už sedí a naopak.

jak říkam, jde o položení zrna... pokud to stříká jeden lakýrník a komplet, tak to bude furt stejný, protože stříká více méně pod jedním uhlem a jednou pistolí, nikdo ti nenastříká díl, tak aby byl k nerozeznání, kor na 10let starém autě a metle... ale jinak to máš krásný hele od AG používám toto

http://detailing-obchod.cz/autoglym-high-definiton-cleanser.html

http://detailing-obchod.cz/autoglym-super-resin-polish-nove-slozeni-2012.html

http://detailing-obchod.cz/autoglym-rapid-detailer.html

http://detailing-obchod.cz/autoglym-high-definition-wax.html

pak mám ještě spoustu jinejch zbytečností... na interier plasty atd... a šampon momentálně mám Meguiars Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner a to je špica ;) každopádně na tomhle nemá cenu šetřit... já toho mám doma asi za necelejch 10tis, ale mám to už pomalu 3roky a za tu dobu bych toho neli vic vyplácal za sajrajty... mám teda i rukavici AG z pravý ovčí vlny, sušící ručníky, brašnu atd, ale tohle to jsem ti poslal je takovej základ ;) a věř mi že z výsledku budeš nadšenej ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nakonec jsem sehnal tyto kola za pěkný peníz, tak snad budou slušet coupátku. Jen pujdou do laku, co by jste volily za barvu? Já si pohrávám pořád s bílou :D

post-50498-14109635831291_thumb.jpg

Odesláno

Msch406 : koukám tyhle kola jsou docela známý měl je jeden člen na 406 1.9TD :D a barvu asi klasika stříbrnou... přece jen k lucifer barvě mi to příjde nejhezčí.

Odesláno

No popravdě, objevil jsem je v jeho vlákně, je tam někdo dával na Bazoši, tak jsem je vzal no. Ohledně barvy, stříbrný se mi moc nelíbí co jsem viděl na foto mikeeho modrýho coupe. Takový moc obyč tak to vidím na tu bílou asi. Prošel jsem google a celkem k téhle barvě se bílí kola hodí :myslim ikdyž mám asi jiný vkus :D

Odesláno

Msch406 : to asi jo já osobně mám bilý brzdy asi mám taky jiný vkus :D Jinak pokud necháš klasika černý lak brzdy tak bych bilí kola asi dal.

Odesláno

Jo antracitová by byla pěkná asi ale v práci máme jen červenou,černou a bílou :D

Jinak dneska proběhlo vážení kol a originál co mám ted s 205/55/16 4mm vzorek, váží 22Kg/kolo

BBS s 205/45/17 vzorek 1-2mm hmotnost 19Kg, takže nejsou až tak těžký jak jsem četl.

Odesláno

ješte fotky ze skoušky kol. Jen nevím co na to koupit za pneu určitě to bude na výšku profil 50 ale na šířku mi příjdou ty 205 na ten 7\" ráfek docela uzký, tak přemýšlim i o 225/50/17 :myslim

Jen nevím proč coupéčka mají od výroby tak velký mezery mezi kastli a kolem, to je tak na 20\" kola :D

post-50498-14109635845283_thumb.jpg

post-50498-14109635845862_thumb.jpg

Odesláno

Ideální rozměr gum je 225/45 17 Osobně je na coupe na leto jezdím a supr.

Jinak to chce trošku položit dolu a bude to pěkný. :) ale tu barvu kol určitě jinou :)

[upravil dne 2/3/2014 18:34 od John]

Odesláno

jj, mel jsem to jen na zkoušku, jestli někde nedrhnou atd..... S tím položením dolů taky asi počítám, ale chci zachovat celkový komfort a co jsem našel tak jedině pružiny -40mm což se mi zdá už dost a nevím zda to můžu dát na seriový tlumiče. -25mm by mohlo stačit

Odesláno

Miza: jo asi to tak dopadne, četl jsem tvoje vlákno celý ale už si to nepamatuju ale ty máš taky serii tlumiče a pružiny -40 ? Jinak už když jsem tam měl tyhle kola 205/45 tak to bylo odost tvrdší, tak možná uvažuju právě na ten profil 50. Uvidím asi i podle ceny pneumatik

Odesláno

Osobně mam na coupe EIBACH Pro kit pružiny a k tomu Sachs Advantage tlumiče a je to tvrdý dost ale za ty jízdní vlastnosti to stojí..drží to hodně suprově.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...