vlado123 Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Mam taky zvlastny problem s p206, ak je cez noc sustavne minus rano mam vybitu bateriu. Bateria to nieje, menil som ju a problem ostava. Nieco teda reaguje na mraz tak, ze vybija bateriu, snazil som sa to odsledovat postupnym odpajanim poistiek, na nic som neprisiel. Postupne odpajanie poistiek som vsak riesil uz nie az v takych extra mrazoch, teda rano bolo stale nad 0. Odpajal som: osvetlenie interieru, zadny stierac, rozmrazovanie zadneho okna a zrkadiel, aktivny subwoofer. Stretli ste sa uz s podobnou zahdaou ? Citovat
Guest servisman Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Setkal jsem se s tím a dělalo mi to neorigo rádio ,rádio jsem musel nastavit na režim spánku ,pak to bylo ok. Citovat
vlado123 Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 Radio mam neorigo, ale tento problem si mal len v zime ? Nebolo to len vtedy ak si nechaval zapojeny panel na noc ? Citovat
Guest servisman Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Radio se montovalo v zimě takže to nastalo po výměně rádia. Přečti si manuál rádia třeba tam bude nějaká zmínka , panel jsem nechával . Zkus napsat taky co máš za rádio. Citovat
vlado123 Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 Radio mam zapojene spravne, teda tak ze po vytiahnuti kluca zo zapalovania sa radio samo vypne. Tiez ti to takto fungovalo ked problem pretrvaval ? Radio mam toto http://www.nay.sk/sony-dsxa30eur/d-304715-c-1950/ Cital som tu na fore ze mal niekto problem s vybijanim baterie, ak nechaval na noc zalozeny panel. Citovat
koblih69 Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Přeměř odběr, na 95% máš přehozené piny 4 a 7 v ISO konektrou. Děje se ti to v zimě proto, že v létě baterie prostě tolik netrpí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.