Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no nejspiš je to i muj připad už 20 minut je připichlej k notasu a furt nic...odpoledne budu mit tu reduxi ae moc velky naděje tomu nedavam

Odesláno

Tablety mají problém s odběrem, takže se to napájení často rozděluje. Jinak hrozí přetížení USB portu, nebo dokonce jeho zničení (byť se obvykle hlídá odběr tak né vždy). Proto je to zvlášť. Opravit ten konektor nevidím jako žádný problém. Pokud se nenajde vhodně velký konektor (což silně pochybuju - na Ebay budou na 90% dostupné) tak se může umístit jiný libovolně po těle tam kde bude místo a bude to vypadat k světu. Mimochodem nepoužívá stejný rozpěr třeba Nokia?

Odesláno

je to univerzální . Záleží akorát na vývodech . Koupí ho všude možně . Nebo ať ho důkladně nafotí a já mu ho koupím tady v EZK . Měl by tam být .

Jinak je fakt , že hodně čínských tabletů co jsem rozebíral nemělo hlídání baterie při zkratu. Viděl jsem takovou baterii ve zkratu když kolega z prdele spojil drátky a řeknu Vám nic příjemného . Krom popálených prstů vyvázl v pohodě . Co by to udělalo asi tak v batohu , v kapse apod ?

Odesláno

tak to vidim že zitra skočim do elektra nebo tak a prostě jim řeknu co chci a snad mi poraděj pač jak sem na to koukal tak to resp nic není protože když na to kouknu tak tam vidim akorat jeden plýšek v tom plastu(nebo keramice,nejsem si jistej co to je) hold to budu muset rozebrat abych ti viděl líp

Odesláno

tak jsem do toho odvažně vlezl a zjistil jsem že na to fakt nemám nervy a odvahu už tuplem ne...přijde mi to jako by ten konektor napajení byl přiletovanej k zakladní desce takže to radši vzdam at to ještě vic nepo... :)

neznate nějakej servis nebo tak kde by to dokazaly opravit?

Odesláno

Rozumná :D

no max tak okolo 500-600 zda je to vubec realný abych se přiznal tak vubec nwm...jako když ste řikaly že tam jde jakykoli ten konektor jen aby to pasovalo co stoji tak 50 tak nwm no

Odesláno

potřebuju aby to fungovalo :D jako nemusi to bejt udělany tak že to bude jako origoš ae zase bych nerad aby mi z toho trčely dráty :D

proto sem řikal že nwm jak to je cenově

Odesláno

Hela takhle, kdybys na to nespěchal tak bych se na to kouknul, ale musíš si uvěedomit, že to bude trvat třeba 14 dnů a že když budu potřebovat třeba konektor z číny tak klidně může trvat třeba 4-6 týdnů než sem dorazí. Na rovinu říkám, že pokud to chceš rychle a obden bych dostával dotazy jak to vypadá tak ani náhodou ;)

PS. co je to přesně za tablet? Označení + ideálně nějaké elektrické parametry toho nabíjení (5V ale kolik mA ?)

Odesláno

No možná by bylo fajn změřit odběr toho tabletu při nabíjení. Pokud by byl pod 500mA tak by se mohl proklemovat vstup napájení s tím micro USB konektorem a nabíjelo by se to přes něj. Není na napájecím zdroji napsaný proud?

Odesláno

omlouvam se ae na elekřinu a celkem vše okolo ní sem osel tak sem to udělal takhle..

k nabiječce mam ještě reduxi pač je americká či co ae na ty nic není napsano

post-48275-14109635461453_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...