Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vyměň ještě jednou žárovku.

Voltmetrem zkontroluj proti kostře, zda je na žárovce +12V a taky 0 V (kostra), zda není upadená.

Nepíšeš ročník, koukl bych se do návodu, která je to pojistka.

• O 1 rok později...
Odesláno

Dobrý den přátelé Peugeotu :)

Mám menší problém s výběrem náhradních dílů - předních světlometů u P206 1.4 HDi, typ 2, r.v. modelové řady 2004. Koupila jsem auto s rozbitým čumákem, takže ze světel mi zbylo viz. foto. Hapruju mezi H7+H7, H4 a dalšími možnostmi... (našla jsem si rozdíl mezi jednotlivými žárovkami, ale nejsem z toho moudrá jako z celku) a na Auto Kelly mi jich taky vyběhlo na můj vkus nějak moc...  

Předem díky za odpověď a omlouvám se, pokud je otázka položena nesmyslně :) 

2zs5uvt.jpg

sfxt0i.jpg

1zzkdvs.jpg

Odesláno

Dej VIN, případně do soukr. zprávy, anebo lépe sem.

Kouknu do charakteristik (zveřejním), a najdu číslo dílu, který tam patří, aby pasovaly i konektory a odpovídající přepínač světel. Pak si můžeš vybrat dodavatele, tzn. zda značkové či levnější.

Potřebuješ obě světla?

Jsou dost drahé, nechceš to slepit, pokud se dá?

Odesláno (upraveno)

Díky za reakci pánové :)

Vin: VF32A8HXF43505126

Slepit to nepůjde vůbec, nemám všechny kousky... Potřebuji obě světla... 

Upřímně bych radši levnější díly, od ledna mě čeká dojíždění do práce, takže momentálně jsem poněkud finančně vysáta po koupi auta samotného a dalších dílů... koukala jsem tady, ale bez obrázků jsem úplně ztracená http://www.autodilyaaa.cz/206-2-0998-0509/c-2075/   Kdyby Vás napadlo kde jinde dobře koupit, budu moc vděčná ;)

Upraveno uživatelem Neena
Odesláno (upraveno)

Nepíšeš město, kdybys byla někde zblízka, doporučuju Zábřeh (u Šumperka), měla bys to bez starostí a za rozumné peníze.

Charakteristiky vozidla jsou zde, viz příloha v pdf.

Obrázek ze serviceboxu zde, píše, že levé světlo má ozn. 6204 S9 a pravé 6205 S9.

Cena jednoho světla podle serviceboxu, v originálu je 6034,50 vč. DPH. Bylo by dobré zkusit náhrady, např. AutoKelly, Elit, nebo přejmenovaný Autobenex, anebo zkusit vrakáče.

post-2001-0-31685100-1450211385_thumb.jp

Charakteristiky vozidla.pdf

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Děkuji zúčastněným za cenné rady a informace :) vypadá to, že jsem našla správný typ světel, tak snad až dorazí, tak to budou opravdu ony :) 

S přáním mnoha šťastně ujetých kilometrů

Nikol 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...