Valis Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Nejak si nevim rady chtel bych si objednat predni mozna i zadni brzdove kotouce na 307 1,4 rok výroby7/02 a kdyz si vybiram tady http://obchod.autokelly.cz/Default.aspx tak tam je u vetsiny napsano do roku výroby: [02/01] tak nevim jestli to tam pujde. a tak treba ty ferodo maji jinou tloustku o 1,5 mm!!!To nevadi pujde to tam napasovat??Poradte mi nekdo prosim ktere ty kotouce jsou vhodne a vyhodne staci mi ty levnejsi a doporucte prosim treba i desticky.Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 nebo i me i zajimalo jestli by se vyplatilo ty koutouce shanet nekde na vrakaci.Jinak mi zkuste s toho autokely doporucit predni i zadni kotouce i desticky .Rad bych si je objednal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Původně zaslal: Valis nebo i me i zajimalo jestli by se vyplatilo ty koutouce shanet nekde na vrakaci.Jinak mi zkuste s toho autokely doporucit predni i zadni kotouce i desticky .Rad bych si je objednal To ses asi zbláznil ne? Kotouče na vrakáči? Sem nevěděl že sou v klubu i sebevrazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valis Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Hej jen jsem se ptal.Tak dik myslel jsem si ze to nebude to pravy.Ale radsi teda nekdo poradte jak ty kotouce objednat na netu.Jak rikam maji tam ruznou tloustku.A navic kdyz jedu podle toho stromu tak dam p 307 -1,4-rok vyroby atd. a dostanu se na vyber.Ale kdyz na nejake konkretni najedu tak je tam to do data vyroby 01/02proste jako leden 02 ale ja mam auto s cervence 02\'!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NiceOne Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Vykasli se na net. Zajdi do obchodu s ND, ktery ma smlouvu s AutoKelly a ti ti to najdou podle katalogu, a aspon to budes mit kde vratit kdyby to nepaslo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Původně zaslal: NiceOne Vykasli se na net. Zajdi do obchodu s ND, ktery ma smlouvu s AutoKelly a ti ti to najdou podle katalogu, a aspon to budes mit kde vratit kdyby to nepaslo. Jo a taky zaplatíš nejenom marži Autokelly ale i toho dealera. Mrknu se na to ale myslim že u 307 je právě 01/02 předěl takže by ti to tam fakt nepasovalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Původně zaslal: DjBoom ... Jo a taky zaplatíš nejenom marži Autokelly ale i toho dealera.... To jako myslíš, že bude rozdíl v maloobchodě Kelly a v maloobchodě toho malého dealera, kterému to Kelly dodá za VO??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Původně zaslal: oddie To jako myslíš, že bude rozdíl v maloobchodě Kelly a v maloobchodě toho malého dealera, kterému to Kelly dodá za VO??? Divil by ses občas se najdou tací protože pod MOC Auto kelly jít nemůžou to by je sežrali No každopádně až to někdo zjistíte hoďte sem cenu a já vám řeknu jestli na tom jde ještě ušetřit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 To musej bejt nějací blázni... nebo v nějakém zapadákově, kde není na výběr. A vzhledem k tomu, že třeba i jen taxikáři maj v Kelly nějakých 25%... no nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Původně zaslal: oddie To musej bejt nějací blázni... nebo v nějakém zapadákově, kde není na výběr. A vzhledem k tomu, že třeba i jen taxikáři maj v Kelly nějakých 25%... no nic. No musim uznat že Kelly opravdu moc dobře neznám takže třeba máš pravdu. Nemam rád když někdo jde za nejlevnější cenou cestou nakupování těch největších sraček takže Kelly fakt beru jako nejhoršího prodejce u nás. třeba benex nebo krásný se s kelly nedaj vůbec srovnat. To je jako Levis vs. Větnamec v holešovicích Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Já v Kelly nic nekupuju, to mám od taxikářů. Nicméně i Kelly má v sortimentu prvovýrobce - zvláš? v poslední době hodně zlepšili výběr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhercik Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Osobně v Kelly nakupuji a nemohu si stěžovat. Vždy si nechám poradit od známého prodejce ten nejvhodnější díl (ne nejlevnější). Mám ještě navíc slevu 5 až 27 % (je to sleva pro zaměstnance jedné větší firmy). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sipka Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Já bych si koupil Brembo na www.elit.cz Jsou i celkem za slušnou cenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest NiceOne Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Původně zaslal: DjBoom Původně zaslal: NiceOne Vykasli se na net. Zajdi do obchodu s ND, ktery ma smlouvu s AutoKelly a ti ti to najdou podle katalogu, a aspon to budes mit kde vratit kdyby to nepaslo. Jo a taky zaplatíš nejenom marži Autokelly ale i toho dealera. Mrknu se na to ale myslim že u 307 je právě 01/02 předěl takže by ti to tam fakt nepasovalo Ne, nakupoval jsem v jednom malem obchode s dilama a vzdycky jsem dostal 10% slevu oproti tomu co ma kelly na internetu. Proste faktura na stejnou cenu - 10% sleva. Takze ne vzdy je net nejvyhodnejsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Původně zaslal: NiceOne Ne, nakupoval jsem v jednom malem obchode s dilama a vzdycky jsem dostal 10% slevu oproti tomu co ma kelly na internetu. Proste faktura na stejnou cenu - 10% sleva. Takze ne vzdy je net nejvyhodnejsi. No já to netvrdim. Net je tak výhodnej max u koupě nějakýho elektra či autohifi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petano Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 A ty si ty kotouce budes menit sam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts