t99 Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Ahoj, před rokem jsem se po nákupu lehké bouračky smířil s tím, že budu jezdit bez rámečků mlhovek, protože za obě chtěli v Peugeotu v součtu 2500,- / levnější náhrady jsem nedokázal sehnat. Teď na mě zas přišla mánie dát pár věcí do kupy.. Našel jsem toto: http://autodily.prodilnu.cz/ram-mlhoveho-svetla-peugeot-207-i36603-6.html Sedí to podle kódu na VIN VF3WC5FWC33820317 ? Nebo netušíte kde to koupit levněji, případně jestli mi z toho ten chrom u neoriga za chvíli neodpadá? :-) PS: Ještě sháním dorazy přední kapoty, v peugeotu chtěli tuším 400 za 1ks, to je taky vtip, tak kdybyste měli tip.. Díky! Citovat
Dave_k Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Ten odkaz na origo číslo dílu sedí s tím co uvádí servicebox podle Tvého VINka, takže by to mělo pásnout. Za doraz kapoty chtějí 211,-/ks Koukal jsi třeba i tady? [upravil dne 4/2/14 21:57 od Dave_k] Citovat
t99 Odesláno 4. únor 2014 Autor Odesláno 4. únor 2014 Díky, našel jsem to samé ještě levněji za 807,- tak do toho asi půjdu. Snad se to nezačne loupat jak ty rádoby chromovaný držáky SPZ :-) Na kelly jsem koukával dřív, ale vždycky mi přišli drazí. Ty dorazy jsem si teda zapamatoval 400 asi za pár, i to je ranec, no co už.. Chtěl jsem se snad ještě zeptat, jestli je třeba kvůli těm rámečkům sundávat nárazník Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.