Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

před rokem jsem se po nákupu lehké bouračky smířil s tím, že budu jezdit bez rámečků mlhovek, protože za obě chtěli v Peugeotu v součtu 2500,- / levnější náhrady jsem nedokázal sehnat. Teď na mě zas přišla mánie dát pár věcí do kupy..

Našel jsem toto:

http://autodily.prodilnu.cz/ram-mlhoveho-svetla-peugeot-207-i36603-6.html

Sedí to podle kódu na VIN VF3WC5FWC33820317 ?

Nebo netušíte kde to koupit levněji, případně jestli mi z toho ten chrom u neoriga za chvíli neodpadá? :-)

PS: Ještě sháním dorazy přední kapoty, v peugeotu chtěli tuším 400 za 1ks, to je taky vtip, tak kdybyste měli tip..

Díky!

Odesláno

Ten odkaz na origo číslo dílu sedí s tím co uvádí servicebox podle Tvého VINka, takže by to mělo pásnout.

Za doraz kapoty chtějí 211,-/ks

Koukal jsi třeba i tady?

post-1073-14109635409455_thumb.jpg

[upravil dne 4/2/14 21:57 od Dave_k]

Odesláno

Díky, našel jsem to samé ještě levněji za 807,- tak do toho asi půjdu. Snad se to nezačne loupat jak ty rádoby chromovaný držáky SPZ :-) Na kelly jsem koukával dřív, ale vždycky mi přišli drazí. Ty dorazy jsem si teda zapamatoval 400 asi za pár, i to je ranec, no co už..

Chtěl jsem se snad ještě zeptat, jestli je třeba kvůli těm rámečkům sundávat nárazník :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...