Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec chlapci.

Mam problem s osvetlenim ovladani topeni. Nesviti mi ani jedno kolecko. Chtel bych se zeptat jak to rozeberu. Myslel jsem ze se vyndaj ty knofliky se kteryma se toci a pod nimi budou srouby ale ty vyndat nejdou. Nemate s tim nekdo zkusenost? Dekuji pekne

Odesláno

Ak to mas tu 1,8 td, tak to sa vyberie cely panel. Zboku musis trosku zapacit, napr nozikom, alebo srobovakom.

Ked to nepojde, tak vybrat cele, a zo zadu su srobiky.

Mne to islo lahko, po 5 minutach som to uz mal aj vymene ziarovky, su tam 2 myslim.

Odesláno
Ak to mas tu 1,8 td, tak to sa vyberie cely panel. Zboku musis trosku zapacit, napr nozikom, alebo srobovakom.

Ked to nepojde, tak vybrat cele, a zo zadu su srobiky.

Mne to islo lahko, po 5 minutach som to uz mal aj vymene ziarovky, su tam 2 myslim.

Pokud má starý model, jsou dva šroubky zespodu.

Stačí otevřít krytku autorádia na polovinu a zespodu sáhnout na šroubky, pak jde panýlek i s kolečkama ven (po stáhnutí plastu z ovládání vnitřní/vnější okruh, pokud má; kolečka se stahovat nemusí).

Odesláno

hele kluci ja mam taky 405 mě to nesviti ani s novejma žarovkama, ale to neřešim, překopu elektriku a udělam si to po svojem, ale jen chci dodat, mam old model a šroubkama tam nemam nic přidělanyho :D vycvaknu ,,tlačitko\'\' na cirkulaci vzduchu, potom vytahnu celej panel jak piše mmartinkovic a zezadu mam několik paciček dokola ty odtahnu a opatrně rozeberu od sebe, držim pak v ruce el.panel a v druhy ruce černý kryt co je vidět .. :)

Odesláno

Háček: Pokud to před Tebou někdo vyrval, tak tam jsou šrouby bezpředmětný.

Starý model to má zespodu dvouma šroubkama uchycený.

Celej panel? Vyndá se jen to černé ovládání a destička se žárovkama zůstane v bílém plastu, který drží v palubce. Z toho bílého plastu se vycvakne ta destička, tu drží pár pacek. A žárovky jsou tam natočený zezadu... Ale musí se tam dát žárovka s paticí s kontakty oboustrannými. Ty v přístrojovkách moc nebývají, takže koupit...

Jinak napájení těch žárovek jde od ventilátoru z pravé strany...

Odesláno

Dekuji vám moc za rady uz jsem to vymenil. Povoli se ty dva sroubky pod topenim u toho deklu na radio. Ty sroubky byly prelepeny cernou izolepou. tu jsem ztrhl a byly tam dva. vysrouboval jsem je a sundal cele kryt s kolecky. Byly tam dve zarovky. Vymenil jsem je a je to parada. Moc vam dekuji za rady!:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...