Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Začal jsem po dlouhé době opět hrát Tomb Raider underworld a čekalo mě nemilé překvapení.Hra se dost trhá a nevím co s tím.Sestava by to měla zvládat lehkým stylem bez zadýchání. i5 3340,ASUS 7770HD,8GB RAM. Na minulé sestavě Phenom 8450 X3,Sapphire 3870HD,4 GB RAM to jelo bez trhání.Nevím jestli by nemohl být problém v OS.Teď mám W7 64bit,předtím jsem měl 32bit.

Odesláno

No je tam grafika v CPU,ale nevím jestli vůbec jede,když je tam externí.Když jsem v Listopadu ten comp skládal,tak jsem ji chtěl jen zkusit,ale vůbec nikde se nezobrazuje,takže nevím kde ji případně zakázat.Nevidím ji ani v BIOSu.

Odesláno

V nastavení grafiky bys měl mít možnost nastavit jaká aplikace má využívat integrovanou a jaká normální GPU :) nebo když klikneš na zástupce hry pravým tlačítkem tak bys tam měl mít možnost \"Spustit s grafickým procesorem..\" nebo tak nějak

Odesláno

Ne,ne.Nic takového.Ta integrovaná není nikde v nabídce,takže nevyberu,která aplikace má využívat jakou grafiku,když mě nabízí jen jednu. Nezobrazuje se ani v GPU-Z.Taky je možné,že je špatná.Teď jsem toho Tomb Raidera přeinstaloval,protože po nainstalování patche nechtěl jet a při prvním spuštění hry to taky nabízí jen tu 7770.No každopádně,co jsem to teď chvíli zkoušel,tak už to jelo bez problémů.Ještě jsem se teda nedostal na místo,kde se to začalo sekat,ale možná je to chyba ve hře.Uvidím.Zatím díky za tip.

Odesláno

Aktualizace ovladačů GK?....Ale je fakt, že se mi to taky občas trhlo (pokles FPS), jenomže to jsem to hrál na plné detaily plus teselace na max.

Odesláno

Drivery mám poslední.Jak jsem psal výše,už to jede v pohodě.Ale myslím,že ta 7770 by to měla zvládat i se staršími ovladači s prstem v nose.

Odesláno

Joo ta 7770 by to měla v pohodě utáhnout, mám 7790 a bez problémů. Asi si měl jen nějakou chybu ve hře a tou přeinstalací ses jí zbavil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...