Iwannko Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Mate niekto pod spz na predu nerezovu podlozku? Pytam sa, lebo ta znacka je v predu trochu prehnuta, ci s tym nie je problem. Citovat
Holland Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Já mám v předu i v zadu pod SPZ a žádný problem:autjo a jaký by moch bejt? Citovat
Iwannko Odesláno 29. leden 2014 Autor Odesláno 29. leden 2014 No ci sa da ta podlozka prehnut, kedze je to nerez. Citovat
Holland Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Dá se ohnout vše:Dme se to jeste nepodarilo:D Citovat
Medvěd Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Někde jsem slyšel, že s nerezovými (lesklými) podložkami pod RZ může být problém, páč při focení v noci se blesk odráží tak, že je RZ nečitelná (ale je-li to pravda nebo ne, to netuším). Každopádně schválení pro provoz lesklé podložky asi mít nebudou Citovat
Neon Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 V tom bych viděl naopak bonus ... problém je, jestli to tam nesmí být právě z důvodu tohoto \"bunusu\" a pak člověk při kontrole dostane pokutu ... Ale já měl kdysi dávno na ropisovi chromovou a SPZ byla normálně čitelná při vyfocení ... Citovat
odee Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Myslím, že by to problém být neměl, \"chromovaná\" podložka z umělé hmoty se dá normálně koupit s atestem, tak si myslím, že ten nerez by měl být pro foťák rozhodně menší zlo. Jinak k tomu ohybu, já nemám přesně podle nárazníku ohlou ani tu plastovou, a nijak to nevadí Citovat
chanchez Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 No ci sa da ta podlozka prehnut, kedze je to nerez. pokud to bude opravdu nezer, a né nějaký šunt co se jako nerez bude tvářit, tak ten nikdy neohneš tak, aby to kopírovalo nárazník, pokud nebudeš mít ohýbačku a i v tom případě to myslím nepůjde, kvůli tvaru té podložky pod spz. prostě to není jen rovný plech, ale je to profilovaný, takže někde to budeš ohýbat a někde natahovat. Citovat
Iwannko Odesláno 29. leden 2014 Autor Odesláno 29. leden 2014 To presne som myslel, ze asi to nebude jednoduche ohnut podla naraznika. A co sa tyka fotenia, nad to som ani len nepomyslel, ale kedze maju leskle podlozky bezne na autach tak to skusim. Kupim plastovu za par eciek a pri najhorsom ju dam dole. Len tie nerezove su dost drahe, tak to nebudem riskovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.