Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem ,

mám dotaz dával už někdo z vás LED pásek pro denní svícení přímo do předního světla na Peugeot 307?

Našel jsem nalepovací pásky nahoru na světlo ale chtěl bych pásek dát přímo dovnítř na spodní hranu světla.

Odesláno

Hodně štěstí při rozlepování světel pokud máš Valea.. jinak já chtěl dát po vrchní hraně zevnitř oranž jako blinkr ale nějak jsem nevymyslel jak to zamaskovat ať to nejde přes den vidět..

Odesláno

ja skousel sice mazdu 626 a Fiat Punto tuningove a neni to zadna prdel

vrzni to do trouby ale az nebude manzelka doma :D na 50°C na par minut, plastove kry :autci sklo oblep kryci folii at se zbytecne nenici

pak jen rukavice rozloupnout vycistit silikon :aut

Odesláno

Tak jinak a srozumitelně - na rozdíl od starších světel jsou tyhle (stejně jako třeba na 407) lepené na silikon, který můžeš nahřát jak chceš a ani se to nehne. Ty světla se rozdělat dají, ale nahřívání prostě nepomůže. Třeba u 406 jsem světla i s nahřátím měl za 15 minut obě rozebraná. Tady trvá jedno tak hodinu, teda pokud tě to nepřestane bavit nbeo to nepraskne ...

Odesláno

jak píše koblih měl jsem světla rozdělané.. na teplo to opravdu nereaguje, musel jsem podřezat to plexi abych prořezal to lepidlo... dělal jsem to minimálně hodinu v kuse ... byla to makačka..

Odesláno

co homologace světla nebude s tím problém pří policejní kontrole?

Led pásek co jsem našel je určený pro denní svícení ale nevím jyký by byl policejní náhled na tuto věc a hlavně technická:(

Guest minimaxa
Odesláno

Technickou to neprojde určitě a při kontrole PČR tipuju, že taky ne.

Odesláno

A co varianta nalepení pásku nahoru na světlo ta bude pro PČR v poho?

homologace nebude narušena a na svetla by to nemělo mít vliv .

Odesláno

Pokud narazíš na někoho od PČR, kdo tomu rozumí, tak budeš mít problém i s touto variantou, neboť lze používat světlomety pouze schváleného typu , tedy s nalepením čehokoliv na přední světlo budeš mít problém.

[upravil dne 13/2/14 18:08 od Mocíno]

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...