Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás kolegové, můžu mít za 6.000,- tato polokožená sedadla. Dají se vyměnit, bylo by to složité? Jaký je váš názor, třeby vy, co je máte, na tyhle sedadla? A vůbec, má to smysl? Díky za názory a rady :papa

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&submenu=5&act=4&subact=1&actions=h13653609286746893&adv=11381540870831681&ids=&f0=94.230.150.4&f1=1&f2=1&f3=2&f4=%C1&f5=%E3%F0%E0%E4+%C1%E0%F2%E0%ED%EE%E2%F6%E8&f6=%C2%F1%E8%F7%EA%E8&f7=1&f8=&f10=h13653609286746893&f11=1&s3=&s5=hUfOy3GYU7ChcWJxG&s0=&s1=&s4=&s2=&s6=1

Odesláno

Sedadla se dají vyměnit. Ovšem pokud nemáš původní v elektrice a nová jsou, budeš to muset dodělat. Doufám, že nejsou ta polokožená z anglána. Sedadla řidiče a spolujezdce se liší a zvlášť pro SW. Dělal jsem to na sedanu.

Odesláno

Ano, je to auto, jak je vidět na obrázku, z Anglie. Kamarád je totiž vozí na rozebrání, na díly z Anglie do Bulharska. A je to sedan, já mám sw, elektrický nemám a ty polokožený nevím. No a tak teda šlo by to nebo ne? :myslim

Odesláno

Trochu problém je v tom, že sedadlo řidiče nemá zátěžovou vložku a když tam dáš z anglána, tak ji tam budeš mít. Jednou jsem koupil levé sedadlo z anglána, namontoval a zanedlouho ho zase dal ven. Nedalo se na tom sedět na delší cestu, tlačilo to do pr..le. U SW máš opěradlo spolujezdce sklápěcí dopředu a tady nebude. Co se týká zadního sedadla, záměna sedan/SW nevím. Někdo to snad dělal, ale hlavu za to nedám. Podle SB polštáře jsou stejné, ale kostry mají jiná obj. č.

Odesláno

Spíná spínač varování nezapnutých pásů. U řidiče potřeba neni, protože je v autě \"pořád\". Zato u spolujezdce se musí sepnout jenom když tam sedí ;):papa

Odesláno

jo, prosím i o schéma na přední sedačky u SW. Při jízdě na nerovnosti spolujezdcova sedačka drncá.... bude to někde v ohybu sedačky - někde u madla na nastavování výšky

Odesláno

Ahoj taky můžu mít celokožené elektrické sedačky s výhřevem, ale mám v autě jen manuální bez výhřevu, bylo by to ze sedanu na sedan, stejná strana řízení. Kdo mi poradí co vše k tomu budu potřebovat a jak mám natáhnout kabely? Díky

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Mam moznost zakupit sedacky v kozi elektricke a vyhrievane aj s riadiacimi jednotkami .Povodne v aute niesu vyhrievane ani v elektrike .Budem musiet dorabat elektriku k tym sedackam?Dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...