Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo zkušenosti s IP kamerou? pořídil jsem zatím jednu domů časem chci dokoupit další.. je i na WIFI, doma vše funguje když je na WIFI ale chci ji dostat i na \"NET\" ať se na ní můžu odkudkoliv připojit, jestli jsem dobře zjišťoval tak to jde přes FTP server, nemáte někdo návod kde ho vytvořit?, nebo jiné rady?

[upravil dne 27/1/14 15:09 od wojtěch]

Odesláno

pokud umi nahravat na FTP, je treba mit:

buď nejaký stale bezici PC na windows, ktery je pripojen k interentu

nebo a to je lepsi: napriklad webhosting nekde u napr wedosu, kam se pak ty obrazky primo nahravaji. Ty potom treba hodis do web stranky, a je to. Timhle se celkem aktivne zabyvam, mame i vlastni server kam ty obr nahravame, atd .. tak trosku vim o cem pisu :) Hodil bych link, ale radek by mi dal asi ban za reklamu, je to na firemnim webu :) Tusim ho mam v profilu :)

Odesláno

Myslim, že to o čem mluvil bylo, že se na kameru bude chtít podívat z webu, ne to někam nahrávat.

Na to mu stačí nastavit portmapping v routeru.

Něco jako takhle:

tvoje.verejna.ip.providera:1234 --> 192.168.0.1:80 - vnitřní IP kamery 1

tvoje.verejna.ip.providera:5678 --> 192.168.0.2:80 - vnitřní IP kamery 2

...

Odesláno

Řekl bych, že to stále nechápeš. Obyčejně má IP kamera vlastní vestavěný www server, takže Ti do prohlížeče stačí zadat veřejnou IP adresu Tvého připojení k internetu a v domácím routeru zajistit, aby ta adresa byla přesměrována na připojenou kameru (). Kameru máš připojenou přímo k routeru, takže s počítačem to nemá nic společného, ten může být klidně vypnutý.

Napiš typ kamery, kterou máš a typ domácího routeru.

Odesláno

Nastavení portmappingu na tvém routeru máš tady, ale bez manuálu ke kameře se asi nepohneme dál. Zkus ho sem nahrát z CD co jsi k tomu dostal. Nebo někam jinam, pokud to nepůjde. Např na uložto a pošli odkaz.

post-952-14109635228633_thumb.png

Odesláno

tak jsem to nastavil, poprvé mi vyběhlo pro přihlášení dál jsem jmeno a heslo co je nastavené v kameře a pak vyskočilo toto..

tato adresa není v seznamu adres, které lze ověřit danou doménou. Nelze proto vystavit osvědčení o ověření

a teď píše časová prodleva serveru

Odesláno

To co jsi nastavil vypadá dobře. Nemáš na začátku, před IP, https? Protože normální IP by tě neměla ověřovat a doménu nepoužíváš, když jsi tam zadal jenom číselnou IP...

Odesláno

Jako port na veřejné IP můžeš mít jakékoliv číslo od 0 do 65535. Důležitý je ale vnitřní port v kameře. Podle manuálu jsou kamery na portu 81. Viz obr

post-952-14109635412341_thumb.png

Odesláno

Zkontroluj si, jestli máš dobře nastavený router:

Service port: třeba 1234 - to je port na kterém bude kamera viditelná na veřejné IP

IP address: skutečná vnitřní adresa kamery ze seznamu searchtool.exe (příklad v předchozím příspěvku)

Protocol: nechat ALL

Common service port: tady zadáš port kamery (skutečný vnitřní port kamery ze seznamu searchtool.exe (v závorce za IP))

Pro každou kameru potřebuješ jeden záznam

Pokud máš všechno správně zadej se zvenku, (ne z domova) do prohlížeče:

http:\\\\111.222.333.444:1234 ( veřejná IP:nastavený port) pro kameru 1)

http:\\\\111.222.333.444:5678 ( veřejná IP:nastavený port) pro kameru 2)

post-952-14109635413036_thumb.png

[upravil dne 5/2/14 11:12 od tommm]

Odesláno

Tak už to asi jde u sousedu na PC jsem to rozchodil u něj na mobilu taky... ale na mojem mobilu ne a ne.. teď zkouším ještě jiný prohlížeč v mobilu....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...