bubakkaja Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Samsung, pokud je bez KNOX, není problém vrátit zpět tak, aby to servis nepoznal. Promiň že se do toho pletu ale pokud je knox v čem je pak problém.Mám s4 mini a asi jsem si málo přečetl udělal root vyházel pár systémových app a všiml jsem di že tam je knox. Citovat
Péťa Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Je to taková pojistka, kterou se Samsung brání zásahům do telefonu. Pokud není knox na nule, tak nechtějí uznávat reklamaci. Citovat
bubakkaja Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 A jak poznám že se s ním něco stalo?Rootnul jsem to přes kingoroot. U sony nebyl problém tem jsem pokud jsem měl odemčený bootloader zamknul bl a přes seus nahrál čistou rom a nikdo nic nepoznal. Citovat
Péťa Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Telefon pustíš v download modu (současně stisknout volume down + home + power) a tam se Ti stav Knox vypíše Citovat
bubakkaja Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Napsalo to A custom OS can cause critical problems in phone and installed applications. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 28. listopad 2014 Odesláno 28. listopad 2014 Tak jsem rootnul Vodafone 985N. Chtěl jsem zálohovat přes Titanium Backup, ale po zmáčknutí tlačítka Zalohovat! mi to píše že je nedostatek místa na disku, i když je to nastaveno na SD kartu kde je volného místa ještě 26 GB...na netu jsem našel že stačí jit přes nějaký Root Explorer do složky data/app a vymazat ODEX soubor ...Tittanium-Backup-1.odex. Těch je tam ale spousta, ale ne ten, který patří k Titanium...nevíte v čem by mohl byt problém? Citovat
Péťa Odesláno 28. listopad 2014 Odesláno 28. listopad 2014 Musíš mít nastaveno na extSD kartu Citovat
hardhouse.trip Odesláno 28. listopad 2014 Odesláno 28. listopad 2014 To právě mám nastavený že se to bude zalohovat na ext SD. I umístění programu jsem instaloval jednou na interní úložiště, pak vymazal, a dal na to ext SD a pokaždé stejný... Citovat
Péťa Odesláno 28. listopad 2014 Odesláno 28. listopad 2014 (upraveno) Psal jsi ale SD to je rozdíl, minimálně 3 písmen Jaký tam máš Android? Upraveno 28. listopad 2014 uživatelem Péťa Citovat
hardhouse.trip Odesláno 28. listopad 2014 Odesláno 28. listopad 2014 Tak tím SD jsem myslel externí kartu...internimu úložišti se říká SSD, ne? Citovat
hardhouse.trip Odesláno 28. listopad 2014 Odesláno 28. listopad 2014 Ok...ale vše je nastaveno správně, akorát to v explorerech není schopný najít, i když by to tam mělo být... root proběhl v pořádku, tak nevím čím to může být... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 30. listopad 2014 Odesláno 30. listopad 2014 Jak jsou na tom ostatní co používají Titanium Backup? Jede jim to v pohodě? Ještě jedna otázka - pokud nainstaluji jen CWM Recovery, smažou se mi všechna data? Nebo jen až po instalaci CyanogenModu? Citovat
Péťa Odesláno 30. listopad 2014 Odesláno 30. listopad 2014 Po CWM se Ti data nesmažou. Ale já teda po každé takové instalaci dělám všechna wipe Citovat
hardhouse.trip Odesláno 30. listopad 2014 Odesláno 30. listopad 2014 A jakej wipe? Cache, nebo factory reset? A je k tomu nějakej důvod to mazat? Pokud se teda neinstaluje CyanogenMod? A i když se instaluje, tak se přece všechna data smažou automaticky, ne? Citovat
Péťa Odesláno 30. listopad 2014 Odesláno 30. listopad 2014 Když píšu všechny, tak tím myslím všechny Včetně wipe dalvik cache. Doporučuje se to, předejde se tak případným problémům po instalaci (telefon se chová záhadně). Citovat
hardhouse.trip Odesláno 30. listopad 2014 Odesláno 30. listopad 2014 aha...a jak zazálohuji oficiální ROM? Stačí dát v recovery "...backup and restore"? Jde mi totiž o to, pokud tam hodím Cyanogen, a budu třeba reklamovat telefon, tak udělám unROOT, ale nějak se tam musí dát i ta ROMka co tam byla... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 6. prosinec 2014 Odesláno 6. prosinec 2014 A ještě poslední věc. Než budu instalovat CWM a Cyanogen, musí být odemčený bootloader? Citovat
vasekwalenta Odesláno 1. březen 2016 Odesláno 1. březen 2016 Ahoj kluci,potrebuji poradit.mam samsung galaxy s4 mini,udelal jsem root pres Kingo root.vse ok.ale vim ze na s 3 jsem mel nejakou apku na presun aplikaci a HLAVNE fotek na sd kartu.a vim ze jsem musel nejak rozdelit sd kartu...poradite co a jak??a pokud je nekdo ochotny poradit co se da vypnout na systemu tak budu moc rad.dekuji vam klidne pres SZ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.