Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Samsung, pokud je bez KNOX, není problém vrátit zpět tak, aby to servis nepoznal.

Promiň že se do toho pletu ale pokud je knox v čem je pak problém.Mám s4 mini a asi jsem si málo přečetl udělal root vyházel pár systémových app a všiml jsem di že tam je knox.

Odesláno

A jak poznám že se s ním něco stalo?Rootnul jsem to přes kingoroot.

U sony nebyl problém tem jsem pokud jsem měl odemčený bootloader zamknul bl a přes seus nahrál čistou rom a nikdo nic nepoznal.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Tak jsem rootnul Vodafone 985N.

Chtěl jsem zálohovat přes Titanium Backup, ale po zmáčknutí tlačítka Zalohovat! mi to píše že je nedostatek místa na disku, i když je to nastaveno na SD kartu kde je volného místa ještě 26 GB...na netu jsem našel že stačí jit přes nějaký Root Explorer do složky data/app a vymazat ODEX soubor ...Tittanium-Backup-1.odex.

Těch je tam ale spousta, ale ne ten, který patří k Titanium...nevíte v čem by mohl byt problém?

Odesláno

Jak jsou na tom ostatní co používají Titanium Backup? Jede jim to v pohodě?

Ještě jedna otázka - pokud nainstaluji jen CWM Recovery, smažou se mi všechna data?

Nebo jen až po instalaci CyanogenModu?

Odesláno

Když píšu všechny, tak tím myslím všechny ;) Včetně wipe dalvik cache. Doporučuje se to, předejde se tak případným problémům po instalaci (telefon se chová záhadně).

Odesláno

aha...a jak zazálohuji oficiální ROM? Stačí dát v recovery "...backup and restore"? Jde mi totiž o to, pokud tam hodím Cyanogen, a budu třeba reklamovat telefon, tak udělám unROOT, ale nějak se tam musí dát i ta ROMka co tam byla...

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj kluci,potrebuji poradit.mam samsung galaxy s4 mini,udelal jsem root pres Kingo root.vse ok.ale vim ze na s 3 jsem mel nejakou apku na presun aplikaci a HLAVNE fotek na sd kartu.a vim ze jsem musel nejak rozdelit sd kartu...poradite co a jak??a pokud je nekdo ochotny poradit co se da vypnout na systemu tak budu moc rad.dekuji vam klidne pres SZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...