Poki 11 Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 Zdravím ked mrzne a zatiahnem rucnu brzdu, zostane vysieť na pravom zadnom kolese. Tá páčka ktorú tahá lanko nechce chodiť. Keď postavím auto do dielne za pár minut uz ide normálne. Dnes som dal tú páčku dole je tam nejaká manžeta a gumička, všetko som vyčistil nastriekal WD40 poskladal napat. Ked som prisiel znova domov asi 10 minut jazdy od dielne a po zaparkovani som zatiahol brzdu zase to zostalo vysiet. Čo stym moze byt? Citovat
wojtěch Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 voda v lanovodech.. u 307 normálka.. v zimě nepoužívám ručku vůbec.... Citovat
Poki 11 Odesláno 25. leden 2014 Autor Odesláno 25. leden 2014 voda v lanovodech.. u 307 normálka.. v zimě nepoužívám ručku vůbec.... ale mne lanko chodi Citovat
Roman Bazi Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 Proč zakládáš nové vlákno, stačilo zadat \"ruční brzda\" do \"hledat\" a máš tu dost vláken o tomto problému. Citovat
307rg Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 takže som to musel dvakrát prečítať až som konečne pochopil, že píšeš o brzdiči zadnej brzdy...asi to bude tým názvom vlákna kedže to robí iba keď mrzne určite to bude vodou, ktorá sa dostala tam kam nemá pravdepodobne poškodenou manžetou. Asi bude potrebná ceková demontáž brzdiča, potom prečistiť, pretesniť novou sadou tesnení a poskladať a namontovať, dopredu však upozorňujem, že dostať sa do vnútra zadné brzdiča nie je vôbec jednoduché a sú potrebné špeciálne kliešte a skúsennosti aj zručnosť, normálne by sa mal ten brzdič jednoducho vymeniť celý za nový (to aj tak hrozí, ak vyčistenie a pretesnenie nebude stačiť a stále to bude niekde zadrhávať) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.