Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, mám zajímavý problém.

při jízdě s mi někde u volantu ozývají zvuky jako když se o sebe cvrnkají dvě ocelové kuličky.. ozývá se to u volantu ale možná se ten zvuk přenáší a může být někde dále od volantu.

Napadla mě myšlenka že v posilovači můžou být rozbité ventilky nebo něco co by mohlo o sebe cvrnkat :myslim

post-52526-14109635158279_thumb.jpg

Odesláno

ja som mal podobny zvuk. Myslel som, ze mi cosi spadlo za palubovku... nakoniec to robil ani nie polzavit odlomenej pruziny na prednej naprave.

Skus pripadne skontrolovat axialne lozisko, alebo aj obe.

Odesláno

Díky, určitě se na to podívám.

Ještě jedna otázka: V tomto zimním období se mi motor nezahřeje ani na 80°C. Mám to řešit částečným zakrytím chladiče? Jakože bych dal plexisklo na přední masku.

Odesláno

Zvuk: musíš to vyprovokovat, když auto stojí (nastartované, cukat volantem). Pak zjistíš, jestli je to zevnitř, nebo někde v řízení pod autem. Používá se i naslouchátko - rukojeť ze šroubováku s dlouhou ocelovou tyčkou.

Teplota: zkus ještě, když vypneš topení (tedy zavřeš klapku vzduchu). V tomto období někdy stačí radiátor topení uchladit celý motor. Zkus taky osahat hadice k chladiči, když má motor 60 st. - neměly by být horké. Jinak - správné řešení je výměna termostatu.

Odesláno

Zkoušel jsem ,,cukat\" s volantem když jsem stál a nic.. kompletně všechno pod volantem jsem za páskoval a přidělal aby se nemohl nic hýbat.

Kdybych kupoval nový termostat, je lepší vzít 89°C, 83°C nebo jinačí?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...