pava Odesláno 23. leden 2014 Odesláno 23. leden 2014 Ahoj,mám dotaz ohledně sepnutí ventilátoru u motoru. Je mi divné že se sepne ventilátor po zastavení auta, když venkovní teplota byla - 5 . V létě to beru ale i v zimě? Pokut to srovnám s minulým autem ( astra f ) tak tam se to v zimě nikdy nestalo. Na druhou stranu,v létě cesta do Chorvatska,popojíždění po dálnici při 40 stupních,teplota na 90 a ani o chlup výš,astra teplotu před červeným a klesla až náporem při jízd:mrkě. Citovat
Ajap Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Mno to divné je, mně se zas naopak snad nikdy nestalo, že bych ten ventilátor slyšel jet:myslim Citovat
miki73 Odesláno 31. leden 2014 Odesláno 31. leden 2014 Ahoj.To se mě stává taky,pokud ho moc proháním.Zahřeje se a pak musí chládnout. Citovat
pava Odesláno 1. únor 2014 Autor Odesláno 1. únor 2014 To jo,ale i když bylo venku - 12 ?,teplota byla na 90 . Citovat
koblih69 Odesláno 1. únor 2014 Odesláno 1. únor 2014 Tyhle motory mají problém se zadírajícím termostatem, musí se měnit včetně domečku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.