Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak mám vyndat budíky u Peugeota 106, rv. 1997? Daj se vysunout dobře, nebo ulomim packy, které je tam případně drží? Praskla mi žárovička pod budíkem hodin :-( Dík za každou dobrou radu, chlapi :-)

Guest servisman
Odesláno

měli jsme budíky venku, volant jsme demontovat nemuseli více

Odesláno

Přesně, volant sundavají jen dřeváci :D

Stačí sundat obložení kolem volantu a levou páčku - ta se vysouvá do strany. Pak povolit obložení kolem budíků, budíky a je to ;)

[upravil dne 27.1.14 11:05 od MJSytic]

Odesláno

Díky za postup. Obložení kolem budíků je zacvalké plastovými úchytky a nebo jsou tam torx šrouby? Existují žárovky do budíků také v LED provedení, do téže patice? Nebo jen klasika?

Odesláno

Ani packa se sundavat nemusi.:-) me to slo i bez volantu bez packy.sundat oblozeni volantu 3sroubky ze spoda, sundat oblozeni budiku 2sroubky, oblozeni kolem palubky staci 3sroubky,vytocit uchyceni budiku a vyklopit je.odcvakat konektory a jednim smerem to jde bez problemu.chce to trochu zrucnosti a jde to.tot muj postup. :-)

[upravil dne 28/1/14 15:43 od Peta-k]

[upravil dne 28/1/14 15:43 od Peta-k]

Odesláno

Budíky venku, vyhořelé žárovky vyměněny :-) Bylo jich celkem 5 shořelých, páčka nebyla třeba vyndavat :-) Teda při představě že mi krom části podsvětlení budíku, nešly vlastně ani některé z kontrolek, mě mrazí v zádech. Kdyby třeba prdnul chladič a nerozsvítila se kontrolka přehřátí motoru, tak jedu dál a bylo by vymalováno :-(

Bratr mi řikal, že je možnost dát combi přístroj s otáčkoměrem, já mám s hodinama. Je pravda, že se dá zaměnit, aniž bych musel cokoliv měnit, či upravovat?

Odesláno

HA :D jak kde .... třeba OK406 měnil budíky na 106 a měl vyvedenou kabeláž pro otáčkoměr (takže tam dal budíky s otáčkoměrem a vše ok), kdežto já jsem to měnil taky , kabeláž jsem na otáčkoměr od základu neměl a dodnes mi otáčkoměr nefunguje .. Chce to zkouknout , zdali na žlutém konektoru máš na pinu 1 a 2 kabely.

Odesláno

Jo, mám tam ty dráty napojené, jedná se o dva takové slabší. tak už jen sehnat budíky a hurá do mého Pežotka. Co myslíš, je to kompatibilní i s těma posledníma na 106, které už maj display?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...