Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute menil som dnes ten regulator na palivovej rampe na 1.8 16 v ale novy regulator ma na sebe navyse take plastove kruzky inak su rovnake no a mal som dilemu ci to nasadit s tymi kruzkami alebo ich dat prec nasunul som ho aj s tymi kruzkami a auto ide startuje nemenil to niekto uz?

[upravil dne 21/1/14 16:32 od krtek 2]

Odesláno

tak som zistil ze ten stary regulator co som tam mal neni origo na 406( BO 0280160515) ma tam ist regulator pod cislom (BO 0280160560) origo pezot cislo 198505 ,na prvy pohlad vypadaju skoro identicky a sranda je ze ten co som tam mal je 3 krat drahsi,hoci obidva su na 3 bary

[upravil dne 21/1/14 23:29 od krtek 2]

Odesláno

nepodujal by sa niekto kto ma 406 benzina old model aby vytiahol a pozrel ten regulator s ciislom (BO 0280160560) ci tam ma alebo nema tie plastove kruzky? bol by som velmi vdacny praca cca na 15 -20 minut,dnes vecer mi to na studeny motor nechcelo chytit zdochinalo to ale ked sa chytil isiel v poho so starym regulatorom mi to neurobilo nikdy

moj povodny vypada takto http://picino.rajce.idnes.cz/nastenka#download.jpg

a ten novy je s tymi kruzkami modrymi http://picino.rajce.idnes.cz/nastenka#BO_0280160587_LRG.jpg

tie zelene obrucky na oboch regulatoroch su tesniace gumicky

[upravil dne 22/1/14 18:44 od krtek 2]

Odesláno

bavíš se o reguláoru tlaku paliva nebo o voloběžném ventylu? z toho co píšeš že studený motor nechtěl chytit a zdechal bych spíš viděl na špatný volnoběžný ventyl a nebo taky zadrbaný filtr paliva

Odesláno

hovorim o regulatore tlaku paliva na palivovej rampe ,krokovy motorcek je ok po vymene toho regulatora za novy mi to dnes spravilo s tym startom predtym so studenym motorom nebol problem ,chytil hned ale ked motor uz bezi tak ide pocitovo lepsie ako so starym regulatorom viac odspodu,uvidim zajtra rano co to spravi ale ked je motor teply startuje na brnk

[upravil dne 22/1/14 23:11 od krtek 2]

Odesláno

tak dnes mi zasvietila kontrolka k na par sekund a po vyblikani kodov som vycital kody 14-cidlo chladiacej kvapaliny a 54- jednotka ECU defektni a podla palubaku auto zere 15 litrov priemerka co teraz bolo to len prechodne?

Odesláno

takze som naspet namontoval stary regulator tlaku bol to prebehnut cca10km a priemerna spotreba hned spadla na 7.5l ja som z toho ko..

tlak som nemeral musim si vyrobit nejaku redukciu na budik

PS-tie plastove kruzky na tom novom regulatore musia ostat lebo oni vlastne drzia tu vecsiu tesniacu gumicku na mieste robia jej akesi dorazy aby sa neposuvala po drieku regulatora hore dole to mi doslo az potom ked som stiahol tu gumicku a ten vrchny kruzok sa sam zosunul na spodok regulatora

[upravil dne 1/2/14 07:05 od krtek 2]

Odesláno

Zdravim.Nemal niekto problem s jazdou po podradení na nizsi prevodovy stupen, kedy po uvolnení plynu auto nejde do otacok, spomaluje a zobere sa az po znacnom poklese otacok? Taktiez su pravidelne zvysene otacky na volnobeh, po niekolkych sekundách spadnu do normalu. Nepomohla na skusku vymena vahy vzduchu, potenciometra plynu, regulatora tlaku paliva, ani repas vstrekovacov. Nie som si isty, ci by to mohlo byt sposobene poklesom tlaku paliva na rampe a teda nedostatocnym zasobovanim od vysokotlakového cerpadla. Je to 2.0 HDI 66kw.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...