J.R. Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Zdravím, nemáte někdo zkušenost s těmito podložkami na šrouby s kuželovou dosedací plochou? Udělá to pak rovnou dosadací plochu a je pak možné dát i pod originální kola s rov. dosedací plochou podložky a použít klasický kuželový šroub. http://reviloshop.cz/store/goods_REV-pod-sr_979_podlozky-na-srouby-pro-vozy-citroen--peugeot.html Trochu bych se bál, že kolo se pak bude povolovat, protože originální šrouby mají ještě tu podložku, která je lehce prohlá a zabraňuje tak samovolnému povolení. Nemá někdo zklušenost? Díky. Citovat
Schreek Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Měl jsem to na 406ce, všichni kroutili hlavou, ale fungovalo to úplně bez problému Citovat
Přema Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Možná si řeknete že sem prase ale já mám na origo elektronech kuželové šrouby........všech 8 alu sem v díře pro šroub lehce zahloubil stejným úhlem co jsou šrouby...... uplně v poho tam zbylo místo pro rovné šrouby i pro kuželové...... několikrát sem to i kontroloval a nepovoluje se to..... Citovat
J.R. Odesláno 21. leden 2014 Autor Odesláno 21. leden 2014 Tak pokud jsi to měl i na P406, což je pomalu 2 tak težší auto, tak by to neměl být problém, díky :-) Jinak myslím, že na těch mých alu taky asi někdo dával dřív kužel a je to znát, bylo to jakoby trochu vymačklé ven, tak sem to lehce přbrousil zas do roviny, ale pokud se to udělá než se tam dá šroub, nemělo by to ničemu vadit, když jiná neorigo kola to běžně mají z výroby. Max. bych se bál jestli se to nevykvrdlá, přeci jen to není z výrobym záleží jak tvrdý je pak ten daný ráfek... Můžu se zeptat jak si ten kužel dělal? Díky :-) Citovat
Přema Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 aku vrtačka a v ní kuželový záhlubník s vodícím trnem Citovat
Tomajda_406 Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Ty podlozky mam a pohoda vubec se toho neboj Citovat
elton Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Nechcu nic říkat, ale nemělo by to vlákno být v nějaké jiné sekci? Citovat
Milan+ Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Pokud by je někdo chtěl,tak jsem schopen je udělat. Citovat
J.R. Odesláno 21. leden 2014 Autor Odesláno 21. leden 2014 2 elton: Omlouvám se, ale zapomněl sem to při zakládání vlákna hodit přímo pod 106ku. Pokud to jde přesunout, bylo by to fajn :-) 2 Milan+: Jestli to vyrobíš, levněji než 25,- Kč/ks. ;-) 2 Tomajda_406: Zajímavé řešení, ale proč, ne, pokud je to v pohodě :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.