Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute, pred tyzdnom som si kupil peugeot 307 sw 2.0 HDI 66 kw, strieborná farba, 2003 ročník.

Chcel by som sa vás spýtať na pár vecí...

1) spokojnost s tymto autom a motorom, spotreba

2) potreboval by som zafarbiť poškriabanú karosériu.... vedeli by ste mi odporučiť sprej ktorý presne si mam kúpiť?

Vďaka :-)

Odesláno

tak ťa v prvom rade výtam na fóre. :) zároveň by som ťa chcel upozorniť na dosť nezmyselne (podľa mňa) založenie vlákna.

1. odpoveď - je tu toho dosť napísaného aj o 307 aj o danom motore ktorý tam máš treba hľadať čítať hľadať čítať.....a veľa vecí sa dozvieš

2. odpoveď - dúfam že si to myslel zo srandy s tým sprejom pokiaľ nechceš vyzerať ako cigáň tak nech ťa to ani nenapadne a záleží aké je poškodenie ,,poškriabanie karosérie\" ale ak to nechceš znetvoriť tak sa určite do toho sám nepúšťaj.:bojim

Odesláno

Jj, je to tak.

307 je normální auto, co k němu zvláštního napsat.

Co se týká karoserie, musíš dát fotky - rozsah a hloubka poškození. Malé věci zaleštit leštěnkou. Opravná tužka vydrží měsíc, pak to musíš opakovat. Lakování je jeden díl karoserie asi za 2500 = 100 EUR.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím peugeoťáky, mě se toto vlákno moc nesmyslné nezdá. Pořídil jsem si 31.12.2013 taky 307 sw 2.0 HDI 66 kw a před kupem a po, pátrám po internetu a zjišťuji vše možné o autě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...