Driver Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Mám systém Samsung HT-D7200 a začal dělat následující věc. Po zapnutí, většinou cca do 20 sekund (někdy po delší době) se zařízení samo vypne s hláškou \"Protect\". Někdy to funguje nějaký čas v pohodě. Co jsem k tomu našel na netu tak je to ochrana toho systému nebo to dělá v případě nějaké interní závady. Jenže jsem nevysledoval žádnou souvislost proč to dělá. Tuhle \"funkci\" má víc typů zařízení od Samsungu. Nesetkal jsem se s tím někdo? Citovat
AnotherOne Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Skontroluj či nie je skrat na kabeláži repro, tiež skontroluj či sa točí ventilátor a teda sa to neprehrieva. Citovat
Driver Odesláno 19. leden 2014 Autor Odesláno 19. leden 2014 Kabely od repro jsou v pohodě, ventilátor také funguje, zapíná se po nějaké době co je to zapnuté. Navíc jak jsem psal tak někdy to jede v pohodě několik dní a potom najednou hned jak to zapnu tam naskočí Protect a vypne se. Takže přehříváním to také nebude. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.