wooody Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 neví někdo proč se mi hádá bluetooth myš a wifi doma? ělá mi to pouze když jsem doma, zapnu not. a myš nenajede tal ji chci znova spárovat, je to staršněj problém ji vyhledat a blbne mi wifi, pořád se odpojuje, připojuje s ek nějaký neexistující atd, pokud nechci myš spárovat, funguje bez problemu, pokud vypnu modem, myš spáruju bez problemu, zapnu modem a vše funguje půl hodiny dělá mi to pouze doma, všude jinde vše funguje jak má ( neví někdo v čem by mohl být zakopanej pes? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 Zkus změnit kanál wifi na routeru, ale nemyslim že by to dělalo BT, spš je ta myš na 2,4Ghz, což js vlastně wifi, rušit by se to nemělo, ale stát se to možná muže. Citovat
wooody Odesláno 17. leden 2014 Autor Odesláno 17. leden 2014 no je to bluetooth myš přímo, připojuju přes bt v počítači a dělá mi to jenom tady, at jsem připojenej kdekoli jinde tak vše běží jak má Citovat
Edison Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 Stáhni si netstumbler a kouykni na obsazení kanálů WiFi. Vyhoď pak automatiku a zvol jiný, volnější kanál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.