Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaudy peugeotáci,sháním stříbrné doplňky interieru,konečně jsem si koupil 406 tou :) je hroznej problém sehnat rámečky ve stříbrnej barvě nevědel by někdo o nich nejlépe z Č.Budějovic nebo blízké okoli ? vrakoviště jsem zkoušel

post-19103-14109635049362_thumb.jpg

Odesláno

před nedávnem jsem ramečky kolem budíku prodal,nikdo je nechtěl půl roku se tady válely...

mámpanel klimy manuální a panel palubního počítače ve stříbrnééé

měl jsem tyhle stříbrné interiery 2 a ve svý 406 ho taky mám;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

zdar, tak jsem drobet pokročil.sehnal jsem budíky s chrom. rámečkama (1500,-) brutální masakr to vyměnit a nic neulámat :) (první zkušenost) naštěstí se to povedlo,jen tam nesedí stav km ,ujetá vzdálenost a do příští opravy,jde to nějak dostat na původní hodnoty ? (mám kombi new model rok 2000 2.0 HDI 80kW budíky jsou taky new model rok 2000 HDI ale sedan )

Guest servisman
Odesláno

Výměna ta nic není , stav km se načte vždy vyšší počet Km u new modelu. u Old modelu to nehraje roli. Nehledě by šlo udělat ze dvou budíků udělat jen jedny ,jinak budíky drahý já sehnal za litr 5ti budíky i s dopravou ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno
taky jsem o tom uvažoval,jen mám strach aby se to potom neloupalo,uvidím jak dopadnu v kalištích třeba tam seženu všechno :)

já jsem to taky dělal, ptž jsem měl všechno červený hnusný,tak odmastil stříknul černým matem a je to od září pořád hezký a nic se neloupe

Odesláno

zdar nechcem zakladat novu temu tak tu sa pytam :) .... mam moznost kupit komplet budiky so striebornymi kruzkami okolo budikov za 5e :D... len to ze je to z anglicaku a z benzinu daju sa tie kruzka vybrat a nahodit na tie moje budiky ci je to zaliat nejak na pevno ?? diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...