Netopýrka Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Já bych vám bráchu klidně ukázala, ale s ním je to těžký, pořád někde lítá a když nelítá, je doma se svištěm (mojí dvouletou neteří) a manželkou....jako já mu to řeknu, že byste ho rádi poznali, ale nevim, jak se k tomu postavi :D
Dundee Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Já pro změnu opět s největší pravděpodobností nedorazim plno práce a doma navíc musíme balit před stěhováním. Já se asi zbláznim (ještěže to je do Bohnic kousek ). Změna: Vypadá to lépe, ale když přijedu, tak se \"Šmudlou\", protože jsem dneska brousil a stříkal část kapoty, takže to nemůžu umejt. [upravil dne 6/10/05 Dundee]
Bici Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Ještě se zeptám, ví někdo, jak to bude probíhat ? Na 18tku se všichni sejdem a sjedem, okoukneme vozy a pak se odebéřeme do restošky, kde se sedí, popíjí, klábosí ?
DjBoom Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Když daj všichni pokoj tak zase rodina. Tak já se asi projednou nezůčastnim, užijte si to
Bohouš Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Původně zaslal: DjBoom Když daj všichni pokoj tak zase rodina. Tak já se asi projednou nezůčastnim, užijte si to Užijeme, ale píšu ti černej puntík :D:papa
Bici Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Původně zaslal: DjBoom Když daj všichni pokoj tak zase rodina. Tak já se asi projednou nezůčastnim, užijte si to Škoda, mohli jsme pokecat... minule jsme toho moc nestihli ...
Netopýrka Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Dundee jako mohl bys dojet, páč tam nechci stát jediná 405ka ...kromě Johnovy teda Dj: Teda to je za velkej puntik takhle odpískat to dvě hodinky před vypuknutím Bici: no sejdeme se, pak na nás John vychrlí, co má na srdci, většinou má na srdci slalom - no a když jsme unavení a ofoukaní nebo vypečení od sluníčka, tak jdeme do občerstvovací stanice doplnit energii, někdo tekutou, někdo pevnou stravou No a někdy dojede takový malý chlapík a ukáže nám Pežotka z AV Caru, ale to dneska nebude...
Tazman Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Boužel nepřijedu, nebo? v ten samí čas bude sedět ve školní lavici. Tak si to tam hezky užíte a
John Odesláno 6. říjen 2005 Autor Odesláno 6. říjen 2005 Tak tak DJ má veliký černý puntík.... :D:D. Si dělám srandu hold to přežijeme bez tebe hold...
Bici Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Ještě jedna otázečka, jak pak se jmenuje ta restaurace ?
Holly Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Tak jsem dneska bohužel ztvrdnul tak dlouho v práci, že jsem přišel o sraz. Sakra...
Netopýrka Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Tak jsem první doma a fotky nedám, páč kabel je u Juneaua v mojí kabeli s notesem, nechtěla jsem ho tahat na Džbán
Medvěd Odesláno 6. říjen 2005 Odesláno 6. říjen 2005 Taky už jsem doma, omlouvám se za to, že jsem si s mnoha účastníky ani nepodal ruku, ale byly nějaké důležitější povinnosti (hlavně vyzvednutí Wasabiho, který se z neznámých příčin ocitl místo na Džbáně v Butovicích - a když jsem ho vedl na Džbán, tak se ještě /naštěstí bezvýsledně/ pokusil o hrubý útok na zadní partie Helčiny 309ky). Takže děkuji Johnovi za bezvadné pokračování v organizování minisrazu a oznamuji, že další Džbán je zamluven na 3. 11. 2005 (kupodivu čtvrtek a kupodivu od 18. hodin)
Bohouš Odesláno 7. říjen 2005 Odesláno 7. říjen 2005 Původně zaslal: Netopýrka Tak jsem první doma a fotky nedám, páč kabel je u Juneaua v mojí kabeli s notesem, nechtěla jsem ho tahat na Džbán Ale časem budou, ne ???
Bici Odesláno 7. říjen 2005 Odesláno 7. říjen 2005 Původně zaslal: Netopýrka No jasně, za chvíli to nasosám :-) Tak šup šup, a? na to můžem hodit oko
Jezkovi.voci Odesláno 7. říjen 2005 Odesláno 7. říjen 2005 Sem taky nějak nedorazil, nebo co... Byl jsem na volejbale ...
Bohouš Odesláno 7. říjen 2005 Odesláno 7. říjen 2005 Původně zaslal: Netopýrka No jasně, za chvíli to nasosám :-) Sosej sosej..........:mrk:papa
Recommended Posts