Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:P Já bych vám bráchu klidně ukázala, ale s ním je to těžký, pořád někde lítá a když nelítá, je doma se svištěm (mojí dvouletou neteří) a manželkou....jako já mu to řeknu, že byste ho rádi poznali, ale nevim, jak se k tomu postavi :D :D :D
Odesláno

Já pro změnu opět s největší pravděpodobností nedorazim :grr plno práce a doma navíc musíme balit před stěhováním. Já se asi zbláznim (ještěže to je do Bohnic kousek :aut).

Změna: Vypadá to lépe, ale když přijedu, tak se \"Šmudlou\", protože jsem dneska brousil a stříkal část kapoty, takže to nemůžu umejt.

[upravil dne 6/10/05 Dundee]

Odesláno

Ještě se zeptám, ví někdo, jak to bude probíhat ? Na 18tku se všichni sejdem a sjedem, okoukneme vozy a pak se odebéřeme do restošky, kde se sedí, popíjí, klábosí ? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: DjBoom

Když daj všichni pokoj tak zase rodina. :grr

Tak já se asi projednou nezůčastnim, užijte si to :super

Užijeme, ale píšu ti černej puntík :D:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: DjBoom

Když daj všichni pokoj tak zase rodina. :grr

Tak já se asi projednou nezůčastnim, užijte si to :super

Škoda, mohli jsme pokecat... minule jsme toho moc nestihli ... :roll

Odesláno

Dundee jako mohl bys dojet, páč tam nechci stát jediná 405ka ;)...kromě Johnovy teda :aut

Dj: Teda to je za velkej puntik takhle odpískat to dvě hodinky před vypuknutím :(;)

Bici: no sejdeme se, pak na nás John vychrlí, co má na srdci, většinou má na srdci slalom - no a když jsme unavení a ofoukaní nebo vypečení od sluníčka, tak jdeme do občerstvovací stanice doplnit energii, někdo tekutou, někdo pevnou stravou :) No a někdy dojede takový malý chlapík a ukáže nám Pežotka z AV Caru, ale to dneska nebude...

Odesláno

Taky už jsem doma, omlouvám se za to, že jsem si s mnoha účastníky ani nepodal ruku, ale byly nějaké důležitější povinnosti (hlavně vyzvednutí Wasabiho, který se z neznámých příčin ocitl místo na Džbáně v Butovicích - a když jsem ho vedl na Džbán, tak se ještě /naštěstí bezvýsledně/ pokusil o hrubý útok na zadní partie Helčiny 309ky). Takže děkuji Johnovi za bezvadné pokračování v organizování minisrazu a oznamuji, že další Džbán je zamluven na 3. 11. 2005 (kupodivu čtvrtek a kupodivu od 18. hodin)

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

Tak jsem první doma a fotky nedám, páč kabel je u Juneaua v mojí kabeli s notesem, nechtěla jsem ho tahat na Džbán :(

Ale časem budou, ne ???:papa

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...