Charlie 1 Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 To je rok 2004 Jakou to ma servisní historii? Rozepis se ty ho chceš prodat.... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 21. leden 2014 Odesláno 21. leden 2014 Byla to nabidka na konketni poptavku na kterou milazar1 nereagoval. Nemam v planu sem vlozit inzerat. Citovat
milazar1 Odesláno 21. leden 2014 Autor Odesláno 21. leden 2014 Ahoj, nereagoval sem jelikož sem se tu dostal až teď....upřímně můj rozpočet na to nedosáhne.... za druhé vůbec nevím jestli tu motorizaci mám kupovat...jsem dost na vážkách je pravda že na 1.8 seženu všechno mnohem snadněji co se týká motorových potíží....2.2 se bojím problémů... S Passatem jsem jezdil a ještě jezdím opravdu dost...100-130km denně město....Peugota už tolik honit nebudu...ale zase nechci už dávat do oprav Passata nesmysl i když doposud sloužil dobře a nikdy mě nenechal ve štychu...nic méně dokud funguje tak půjde z domu:-) Citovat
Stejsn Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Tak určitě co se týká oprav, tak 1.8 je rozšířenější a díly by měly být tudíž levnější. Zas ale jsem nepostřehl že by na 2.2 nešlo něco normálně koupit. Citovat
milazar1 Odesláno 22. leden 2014 Autor Odesláno 22. leden 2014 Tak samozřejmě se nebavím o běžných věcech jako spojka rozvody díly náprav apod.....spíš mám obavy když se podělá motor co pak....to budu muset jedině pak do Peugotu...na tu 1.8 seženu všechno nebo koupím celej motr a je vyřešeno ale u 2.2 neví nevím...teda vím nesženu jinde než v peugotu Citovat
Guest Ludweek Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Motor jako takovej pri pravideleny udrzbe vydrzi (minimalne to co ta 1.8). Ono se spis po**re spousta veci okolo a je fakt, ze na nasem trhu tech 2.2 moc neni a kdyz, tak v rukou bazarniku kteri si nevidej do huby. Nastesti je tu ebay. Nemecka lepsi naz anglie co o poctu dilu v nabidce a ceny i s postou na lepsi. Navic skutecnost, ze pokud ti prijde nefunkcni dil (jako v mym pripade vytopena skrtici klapka z anglie), tak ebay garantuje nahradu. Velmi rychly a ucinny system (vracena plna castka). Citovat
milazar1 Odesláno 22. leden 2014 Autor Odesláno 22. leden 2014 kouknu se na ten ebay jak je to tam s dostupností...pravda je že od tamtud objednávám tak by to nebyl problém Citovat
John_Ice Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 milazar1 : jestli nemáš rozpočet tak vůbec nekoukej na 2,2i (116kw) motor, neuživíš to. a jestli skáčeš z motorizace co píšeš,tak budeš možná i plakat. jinak sice mám 407,ale motor ještě starej z 406 a mohu jenom říct super, není žádnej problém, na tak těžké auto 407 je to dobrá volba a na 406 určitě špatná volba taky nebude. Na ten motor nemohu říct nic špatného. nejsem závodník, ale na našich silnicí ten výkon někdy potřebuješ a zachrání ti i tu kebuli co je na krku. nevím jak je to s věcmi kolem toho motoru, nevím co myslíš,když se ti posere motor,jako že se ti potká? No benzíňák se nepotká tak často jak nafták,možnost tady je,že se za dře? tak jestli myslíš takové věci,stát se mužou ale proč na to hned myslet. zítra si koupíš auto a může tě něco skolit a jdeš do země...tohle přece nemá cenu řešit,spíš řešit jestli máš kolem dobrého servisáka a na jaké auto se specializuje a podle toho si vybrat auto. Jinak blízko Práglu jsou Kly a tam je jeden borec co dělá Peugeot a byl kdysi tu na forku (pp205) prostě musíš nejdřív vědět přesně co chceš. Citovat
milazar1 Odesláno 22. leden 2014 Autor Odesláno 22. leden 2014 tak na tu spotřebu snad tolik koukat nebudu...buď tam dám ethanol nebo LPG to bych se ještě rozhodl....Kly znám jezdím na chalupu na Mělník a jezdím vždy tudy:-)...díky za tip...jasně že na to myslet nemůžu..na to taky nemyslím ale spíš sonduju dostup náhradních dílů...jinak na autě mimo motoru a elektriky sem jsi vždy vše dělal sám....i rozvody ale na passatu je vše líp přístupné...jinak co ty a spotřeba?? Citovat
John_Ice Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 mám to v podpise...mám LPG a hlavně automat a k tomu o pár kilo těžší auto než je 406...cca 13l/100km náhradní díly budou ok jak na každou 406,jen kolem toho motoru,ale jak jsem psal,mě se zatím nic nekurví ohledně motoru...možná propustnost oleje mezi motorem a převodvkou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.