Guest minimaxa Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Scratchi, přeju Ti, aby jsi všude dojel včas, a cestou jsi nepotkal stejného magora jedoucího 180 jako ty, protože narazit ve 360km/h do betonové zdi, nebude mít z tebe Valerie ani co do urničky dát. A až ta tvoje Octavia 66kW pojede 180km/h udělej prosím foto, a pobav kamarády tady na P-C Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 No já hlavně obdivuju, že to vůbec zvládne. Ono když mám jet Ostravu, tak i když se jede po dálnici 130 tak ta kloktávka duní jak reklama na sbíječku. V 180ti si to nedovedu představit, tipuju, že někde u Rohlenky bych se houpal na tlegrafním sploupu :D:D Citovat
ozzy56 Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 Scratchi podle fotek bych řek sympaťák, ovšem podle psaného projevu (opravdu nejen v tomto linku) máš nasráno v hlavě, někdy mám dojem, že jsi stále v pubertě. Doufám, že se kolem Ostravy často nemotáš, jezdím dost s dětma. Citovat
Ducatista Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 Scratchi, ty sis ale zase naběhl... jako bys nevěděl, že je to tu samej Dušín :D Citovat
SV 24 Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 Ducatista: přesně taky nejezdím pomalu, ale tady to radši ventilovat nebudu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.