f3Rd@ Odesláno 15. leden 2014 Odesláno 15. leden 2014 mel jsem neonama nasvicenou podlahu v aute a kdyz me zastavila hlidka, tak nic nenamitali Citovat
Návštěvník Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 Jakej má smysl natahovat mínusovej kabel? Nechápu. A není to první případ, už jsem jednou kroutil hlavou když kámoš natahoval kabely od baterky do kufru a musel kvůli tomu rozdělávat čalounění Citovat
stajgrpavel Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 jistota :-P take jsem tahal + i - :-) a asi vzdy budu Citovat
JakubkoSK Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Jakej má smysl natahovat mínusovej kabel? Nechápu. A není to první případ, už jsem jednou kroutil hlavou když kámoš natahoval kabely od baterky do kufru a musel kvůli tomu rozdělávat čalounění us svetla taký že svetlo je spínané Katódou Citovat
Návštěvník Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 Jistota před čím? Třeba kdyby se rozlomilo auto, tak aby tam šel proud i nadále? Citovat
stajgrpavel Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 jo presne :-D at je to hezky samostatnej okruh :-D Citovat
Valys-M Odesláno 27. leden 2014 Odesláno 27. leden 2014 hele já osobně to mam napojený na střešní osvětlení interiéru...a pokud vim, tak pokud to svítí stále tak to by se mělo předělat...stejnej důvod jako proč nemá svítit to střešní za jízdy Citovat
orlicky.michal Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 tiež nechápem na čo je dobré ťahať mínus z baterky až do kufra ale tak keď niekto nemá čo robiť nech sa páči Citovat
EronixHD Odesláno 3. únor 2014 Odesláno 3. únor 2014 Taky mám podsvícení modře na nohy, už mě stavěli benga a nic mi neřekli Citovat
V4SY Odesláno 10. únor 2014 Odesláno 10. únor 2014 Také mám zelně podsvícené pedály(diod pásek) a nohy u spolujezdce elektriku jsme neřešil má mto přez 12V autozapalovač. S PČR žádný problém nikdy nebyl, dokonce mi řekli, že to tam vypadá cool Jen na technické brblali(že to není stanovéné od výrobce a kdesi a cosi...), ale 1 500, - do kapsi jim pusu zavřelo Zajímavé je, že jim nevadili přední brzdy a obložení ze 306 S16, které by na téhle 1.4 vůbec být neměli... Citovat
antik Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 Jak ale někdo natahne kablik z vnitřku do dveří, pokud máš místo pruchodky konektor a volnej drát tam neni ? Když bych chtěl LED pod dveře a na hranu dveří, aby z dálky bylo vidět červené světýlko ? Citovat
antik Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 no jo ale nějak jsem si tam nevšiml, kudy a jak jsi tahl kabliky do dveří a zapojení, aby ti po otevření svítili pod nohy. Pátý dveře mne nezajímaj, ty už jsou vyřešený. jd mi o tyhle lampičky : ZDE Vim že je tam máš originál, ale já je tam v P406 nemam. A to je to co potřebuju řešit. [upravil dne 16/3/14 23:17 od antik] Citovat
profor Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Ok, nepozeral som ešte schemy, ale teda volný pozíciu na pin tam nemáš? v tom konektore v A stlpiku? Citovat
antik Odesláno 17. březen 2014 Odesláno 17. březen 2014 to dost pochybujju, dveře maj snad všechny funkce, co by mohli mít, mimo dveřních světel. Pokud tam bude volný pin, tak už rovnou s drátem , a v tom svazku hledat kam co vede je řekl bych velice obtížné. Citovat
profor Odesláno 17. březen 2014 Odesláno 17. březen 2014 Takže nevieš či tam je voľný pin alebo nie:) Myslel som že si to mal rozobraté. Citovat
Návštěvník Odesláno 17. březen 2014 Odesláno 17. březen 2014 Spínače na 306 maj dva piny, z toho jeden je sériově osazenej, a druhej volnej. Nevim jak na 406, ale myslim že to tam bude stejný. I kdyby byl osazenej, není žádnej problém nacvaknout zařezávací rychlospojku, kterou koupíš v mototechně za tři koruny. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.