Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Jakej má smysl natahovat mínusovej kabel? Nechápu. A není to první případ, už jsem jednou kroutil hlavou když kámoš natahoval kabely od baterky do kufru a musel kvůli tomu rozdělávat čalounění

Odesláno
Jakej má smysl natahovat mínusovej kabel? Nechápu. A není to první případ, už jsem jednou kroutil hlavou když kámoš natahoval kabely od baterky do kufru a musel kvůli tomu rozdělávat čalounění
us svetla taký že svetlo je spínané Katódou
Návštěvník
Odesláno

Jistota před čím? Třeba kdyby se rozlomilo auto, tak aby tam šel proud i nadále?

• O 2 týdny později...
Odesláno

hele já osobně to mam napojený na střešní osvětlení interiéru...a pokud vim, tak pokud to svítí stále tak to by se mělo předělat...stejnej důvod jako proč nemá svítit to střešní za jízdy :)

Odesláno

Také mám zelně podsvícené pedály(diod pásek) a nohy u spolujezdce elektriku jsme neřešil má mto přez 12V autozapalovač.

S PČR žádný problém nikdy nebyl, dokonce mi řekli, že to tam vypadá cool :mrk

Jen na technické brblali(že to není stanovéné od výrobce a kdesi a cosi...), ale 1 500, - do kapsi jim pusu zavřelo :D

Zajímavé je, že jim nevadili přední brzdy a obložení ze 306 S16, které by na téhle 1.4 vůbec být neměli...

Odesláno

Jak ale někdo natahne kablik z vnitřku do dveří, pokud máš místo pruchodky konektor a volnej drát tam neni ? Když bych chtěl LED pod dveře a na hranu dveří, aby z dálky bylo vidět červené světýlko ?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no jo ale nějak jsem si tam nevšiml, kudy a jak jsi tahl kabliky do dveří a zapojení, aby ti po otevření svítili pod nohy. Pátý dveře mne nezajímaj, ty už jsou vyřešený.

jd mi o tyhle lampičky : ZDE

Vim že je tam máš originál, ale já je tam v P406 nemam. A to je to co potřebuju řešit.

[upravil dne 16/3/14 23:17 od antik]

Odesláno

to dost pochybujju, dveře maj snad všechny funkce, co by mohli mít, mimo dveřních světel. Pokud tam bude volný pin, tak už rovnou s drátem , a v tom svazku hledat kam co vede je řekl bych velice obtížné.

Odesláno

Spínače na 306 maj dva piny, z toho jeden je sériově osazenej, a druhej volnej. Nevim jak na 406, ale myslim že to tam bude stejný.

I kdyby byl osazenej, není žádnej problém nacvaknout zařezávací rychlospojku, kterou koupíš v mototechně za tři koruny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...