Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zadní vyhřívání okna - 306 nový model.

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,mám problém s vyhříváním okna u krocana.Při stlačení tlačítka na ohřev,se jenom lehce víc rozsvítí než když je podsvícený a když nejsou zaplí světla,tak se nic neděje.???

A když vzadu na konektory co jdou na sklo,vrazím multimetr,tak mi to nic neukazuje,když na každý vývod je připojený jeden vývod měřáku.Nebo to měřim špatně?

Díky za pomoc :)

Odesláno

Měl jsem podobný problém na 106. Po zmáčknutí tlačítka se trošku víc rozsvítilo ale po uvolnění hned zhaslo , a okno to nevyhřívalo . Bylo to vadné relátko - u 106-ky to bylo oranžové.

Odesláno

Ty jo,relátko jsem našel,je tedy oranžové a zjistil že natekl cín pod spínací kontakty a tedy nemohlo sepnout.Hodně divný :D

Jupí zajásal jsem,jdu to zkusit,už to spíná jako ďas,ale pořád to nehřeje,na zadní kontakty pořád nic nejde :myslim

Ještě mi je divný,že má jakoby dvě polohy.Když ho zmačknu,sepne se rele a když ho vypnu rele nic neudělá.Pak ho zmačknu znova a rele se rozepne,přepne se do spáteční polohy.Takže teď nevim kdy to vůbec bude fungovat,možná že je nakoenc špatný

Návštěvník
Odesláno

Novej neoriginál seženeš v každej mototechně za pár korun, já teď kupoval za 75.

Odesláno
Hoší,vyměnil jsem ho a už to vyhřívá,tak je to super.Nevíte kolik vás to rele stálo? Děkuji moc

A ještě otázka,pod tim vyhříváním zadního okna jsou i zrcátka co?

Asi záleží na výbave, ja ich mám vyhrievané spolu so zadným oknom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...